What’s Up, primul interviu despre experienta EXATLON! “Stiu unde am gresit!” Iata ce dezvaluiri incendiare a facut fostul Faimos despre decizia sa de a parasi competitia!

What’s Up, primul interviu despre experienta EXATLON! “Stiu unde am gresit!” Iata ce dezvaluiri incendiare a facut fostul Faimos despre decizia sa de a parasi competitia!

What’s Up a rupt tacerea si a facut marturisiri inedite despre ceea ce a trait in Republica Dominicana, la Exatlon.

Artistul a parasit competitia Exatlon la foarte putin timp dupa ce a ajuns in Republica Dominicana, iar mai apoi a intrat intr-un con de umbra, disparand complet. Saptamani la rand fanii sau au asteptat o reactie din partea sa. What’s Up s-a hotarat sa isi faca din nou aparitia in atentia publicului pentru a spune lucrurilor pe nume.


“Exatlon a fost pentru mine o experienta, care cumva m-a determinat sa reusesc sa-mi iau pauza binevenita dupa sase ani in care am stat in studio inchis. Lucrez de sase ani la un album! Sunt foarte fericit pentru ca am spus da acestei provocari, desi am fost intr-o forma de cozonac, am facut fata cumva! Dar in niciun caz nu ma gandeam ca greutatile imi vor veni in momentul in care mi se va face dor de sotia mea, ceea ce s-a si intamplat, pentru care am preferat sa abandonez si sa ma intorc acasa la lucrurile mele!”, a spus What’s Up.

“Cand m-am intors, mi-am luat sotia si am plecat intr-o vacanta prin Europa, am mai avut concerte, apoi am intrat in studio. Statul departe de familie, aceasta frica n-am reusit sa o depasesc. Eu nu am stat departe de sotia mea. De 8 ani stam doar impreuna!”, a adaugat What’s Up.

Artistul a dezvaluit ce facea in momentele in care simtea ca nu mai putea de dorul sotiei lui.
“Noaptea ma uitam la luna si imi imaginez ce mesaje mi-ar transmite. Ea mi-a zis, atunci când mi-e dor de ea, sa ma uit la luna ca o sa-mi lase mesaje acolo. Am avut o discutie cu Dumnezeu inainte sa iau decizia sa plec. Stiam ca sansele mele nu sunt sa câstig. Am vazut ca pot sa joc, insa mental nu mai puteam sa stau si am decis ca mai bine plec. Mi-a parut rau când am ajuns in tara, mai ales când am vazut mesajele cu felicitari. Poate ca trebuia sa mai ramân”, a mai spus artistul.

Citeste mai multe despre: