Yamato a dat din casa! Ce planuri are de Revelion, alaturi de Cristi Pulhac si Mirel Dragan

Yamato a dat din casa! Ce planuri are de Revelion, alaturi de Cristi Pulhac si Mirel Dragan

Exatlon Romania 7 decembrie: Faimosii si Razboinicii joaca in seara aceasta cel mai important joc de protectie de pana acum. Daca Faimosii vor pierde, Yamato Zaharia si Cristi Pulhac vor intra automat la duel si unul dintre ei va pleca acasa.

In timpul ceremoniei, Yamato Zaharia a marturisit faptul ca s-a imprietenit foarte tare cu Cristi Pulhac si ca deja si-au facut planuri de Revelion, impreuna cu Mirel Dragan.

‘Intr-adevar, a fost un drum foarte lung pana aici. Suntem in a 15-a saptamana, aproape de final. Ma bucur ca am rezistat atat de mult, pentru ca atunci cand pleci de acasa te gandesti, sunt aproape patru luni in care stai departe de familie, depersoanele dragi, de lucrurile pe care le faci zi de zi si vii intr-un mediu in care nu stii ce vei gasi.

Ma bucur ca am venit, am trait o experienta minunata, frumoasa. Am intalnit oameni noi, in special pe Cristi cu care am legat o foarte buna relatie de prietenie. Pentru ca dormim in acelasi pat, impartim aceeasi perna, mancam din aceeasi farfurie.

Si plus de asta, dupa Exatlon l-am invitat alaturi de mine si de Mirel, de Revelion, impreuna cu sotia lui, sa petreaca cu noi, pentru ca stiu ca va veni din scurt si nu va ami avea timp. In cazul in care noi vom pierde, va fi un duel foarte placut, pentru ca merg la duel cu un prieten, nu merg cu un adversar, si merg cu inima deschisa”, a spus Yamato Zaharia.

Citeste mai multe despre: