Yamato Zaharia, eliminat de la Exatlon Romania! Aventura lui in Republica Dominicana se incheie

Yamato Zaharia, eliminat de la Exatlon Romania! Aventura lui in Republica Dominicana se incheie

Exatlon Romania 7 decembrie: Yamato Zaharia a fost eliminat de la Exatlon Romania! Aceasta a piedut duelul de eliminate impotriva lui Cristi Pulhac. Faimosul se va intoarce in Romania, la familie si la prieteni.

Yamato Zaharia eliminat de la Exatlon Romania

Nascut pe 6 iulie 1995, in Bucuresti, Yamato Andrei Zaharia a crescut inconjurat de medaliile si trofeele parintilor sai. Tatal sau, Amatto Zaharia, este multiplu campion european si mondial la Kempo, Maestru Emerit al Sportului si cel care ii este antrenor si mentor de pe vremea cand Yamato era doar un copil .

Ambitia, antrenamentele dure si dorinta de a castiga fac parte din ADN-ul tanarului luptator de Kempo. Yamato Zaharia participat, de-a lungul timpului, la diverse concursuri dificile de supravietuire si a trecut cu succes, prin ambitie, prin conditia sa fizica excelenta si prin depasirea limitelor, probe de o complexitate iesita din comun. Spiritul sau de invingator, abilitatile dobandite in timpul practicarii artelor martiale si convingerea ca niciun obstacol nu ii poate sta in cale.

Citeste mai multe despre: