A castigat! La EA merge trofeul Exatlon Romania si premiul de 50.000 de euro

A castigat! La EA merge trofeul Exatlon Romania si premiul de 50.000 de euro

Exatlon Romania 9 iunie: Sezonul 3 Exatlon Romania si-a desemnat castigatoarea la feminin. Dupa un drum greu si multe dueluri, campioana la feminin este Andreea Arsine.

Aceasta a reusit sa se concentreze. A castigat primele doua meciuri din scorul general, unul pe finalul sau si pe cel de al doilea, pe finalul Nicoletei Lunca. Cel de al treilea meci a fost castigat de Nicoleta Lunca pe propriul final. Iar cel de al patrulea a fost castigat de Andreea Arsine, care a ajuns la scorul general de 3 la 1, castigand astfel trofeul Exatlon Romania.

Urmariti momentul decisiv in materialul video de mai jos:

Andreea Arsine este una dintre cele mai de succes atlete din Romania, practica atletismul de la varsta de 8 ani si are in spate 11 ani de performante

Nascuta in Botosani, Andreea Arsine a castigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioana nationala, internationala si balcanica la atletism, a participat si la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la poba 20 km mars).

„<Exatlon> chiar este pentru mine o provocare. E un pachet intreg, fizic si psihic. Sunt obisnuita sa castig, nu am acceptat de-a lungul vietii mele locul II sau III, cumva cred ca am fost predestinatata sa castig, dar stiu sa si pierd, am invatat si asta”, spune Andreea Arsine despre participarea ei la „Exatlon”, dar si despre atitudinea ei in fata unei competitii.

 

Citeste mai multe despre: