A pierdut duelul de eliminare! El este Faimosul care se intoarce acasa, in Romania!

A pierdut duelul de eliminare! El este Faimosul care se intoarce acasa, in Romania!

Cel care are cele mai mici procentaje si va intra automat la duel este Mario Fresh, iar cel care are cele mai bune procentaje este Ion Surdu.

Faimosii incearca sa gaseasca o modalitate prin care sa il aleaga pe cel cu care se va duela Mario. Ion a propus ca Faimosii sa faca un traseu, iar cel care va pierde sa mearga la duel cu Mario, in timp ce Costin Gheorghe a zis ca cel mai simplu ar fi ca fiecare sa isi spune parerea.

De asemenea, acesta s-a si autopropus la duel, spunand ca prefera sa intre direct decat sa concureze pe un traseu ca mai apoi sa ajunga la duel.

In cele din urma, Faimosii au decis ca baietii sa se dueleze pe cateva finaluri improvizate si cel mai slab sa intre la duel.

”A fost decizia echipei, cum am facut-o si data trecuta. Am ajuns acasa dupa ce am pierdut jocul de eliminare. Ne-am pus frumos la masa. Am discutat. Fiecare si-a spus punctul de vedere. Eu am zis ca as merge pe criterii sportive, adica, am zis ca as face un mini traseu, dupa aia am ajuns sa facem doar finalurile. (…)

Dupa 3 runde, a cate 5 aruncari, am avut cercuri de doua ori, unul de agatat, unul de doborat si o minge cu care trebuia sa nimerim intr-o vaza. Cel mai bun a fost Costin care a adunat 9 puncte, dupa aia a urmat Ciprian care a adunat 7 puncte, si dupa aia a urmat Giubi care a adunat 5 puncte. Sase”, a spus Ion Surdu.

Asadar, duelul s-a dat intre Mario Fresh si Andrei Botoaca, zis Giubi. Duelul s-a terminat cu scorul de 2 la 0, in favoarea lui Andrei Botoaca.

Asadar, Mario Fresh este eliminat de la Exatlon Romania!

Urmariti finalul in materialul video de mai jos: 

Citeste mai multe despre: