Alex Stoica, declaratie controversata dupa ce Razboinicii au pierdut vila: ”Vreau sa merg la cabana”

Alex Stoica, declaratie controversata dupa ce Razboinicii au pierdut vila: ”Vreau sa merg la cabana”

A fost un meci plin de tensiune la Exatlon. Dupa ce Faimosii au stat o noapte la baraca, acestia au venit hotarati sa castige cel de al 10-lea meci de vila.

Razboinicii au venit si ei montati dupa o noapte la hotel. Acestia sunt intr-o formula de 6 oameni, care le place foarte mult si cu ajutorul careia isi pastreaza avantaj la alegeri.

Meciul a inceput in forta, cu conflicte intre cele doua echipe. In runda a doua, echipele au ajuns la scorul de 5 egal, dupa care situatia a inceput sa se intoarca in favoarea Faimosilor.

Asadar, Faimosii au castigat cel de al 10-lea meci de vila cu scorul de 10 la 7.

Ultimul punct a fost adus de Costin Gheorghe impotriva lui Alex Stoica.

”Fizic ma simt foarte obosit. Picioarele mi le simt foarte moi. Fizic, muschii de la picioare, cel putin, sunt lesinati. Asta ar fi cam o scuza. Chestia e ca nu am reusit nici mental, sunt de o perioada foarte… Nu foarte, sunt putin jos. Dar ca durerile fizice sunt doar, atat timp cat poti sa mergi, nu trebuie sa ai nicio scuza, pentru ca mental daca te poti monta foarte bine, revine si fizicul. Sper sa nu revin la perioada aia de doua saptamani in care nu am adus niciun punct, dar… Vreau sa ma duc la cabana si sa ma remontez pentru ca e necesar, e o necesitate. Nu se poate asa!’‘, a spus Alex Stoica.

Citeste mai multe despre: