AMI s-a intors in Romania! Primele imagini! Cine este faimosul care a asteptat-o la aeroport!

AMI s-a intors in Romania! Primele imagini! Cine este faimosul care a asteptat-o la aeroport!

AMI a revenit in tara, astazi, dupa ce a fost eliminata de la Exatlon Romania. AMI a plecat in urma duelului cu Catalina Seicaru.

 ”Multumesc, Cosmin, pentru cuvinte! M-ai facut putin sa lacrimez. Eu nu sunt asa plangacioasa. Am ramas si fara voce aici la Exatlon. E greu sa iti gasesti cuvintele in astfel de momente, nici nu stiu cu ce sa incep. Cred ca a fost cea mai frumoasa, cea mai intensa, dar si cea mai scurta experienta a mea. Nu credeam ca o sa pot sa fiu vreodata aici, printre Faimosi. O sa mai spun inca o data, pentru ultima oara aici: Hai, Faimosii! Va doresc mult succes!

Vreau sa multumesc si celor de acasa, celor care m-au sustinut si ma sustin in continuare. Sper ca nu am dezamagit pe nimeni, eu sincera sa fiu nu sunt dezamagita de mine, pentru ca stiu ca am facut tot ce mi-a stat in putinta. Probabil altii se asteptau la mai mult. Dar conteaza sa fiu eu multumita si linistita, in primul rand. Si plec de aici cu niste bucurii, si trairi, si sentimente pe care nu le-am mai trait niciodata. Nu stiu ce sa mai zic, abia astept sa ne reintalnim acasa (…)’‘, sunt doar cateva dintre cuvintele lui AMI inainte de a parasi Exatlon Romania.

AMI a fost asteptata la aeroport de prietenii sai, de mama ei, de Yamato Zaharia si de  Iulia Dumitrache.

Urmariti primele fotografii in galeria foto de mai jos:

Citeste mai multe despre: