Ana Maria Cazan a revenit in Romania! Primele imagini cu Razboinica la aeroport, dupa ce a fost eliminata de la EXATLON Romania

Ana Maria Cazan a revenit in Romania! Primele imagini cu Razboinica la aeroport, dupa ce a fost eliminata de la EXATLON Romania

O noua eliminare ieri seara la EXATLON Romania in randul Razboinicilor.

Dupa ce au pierdut meciul de protectie cu scorul de 10 la 1, Razboinicii au trimis doua fete la duel, Ana Cazan si Mihaela Popescu luptand pentru a ramane in competitie.

Cea care a fost eliminata este Ana Cazan, care a pierdut duelul cu scorul de 2 la 0.

”In primul rand, ma bucur foarte mult ca am ajuns in aceasta competitie. Mi-am dorit foarte mult acest lucru. Mi-am dorit foarte mult sa raman in aceasta minunata competitie, insa, nu a fost ziua mea. Poate, cel de sus asa a vrut! Poate, acasa ma asteapta ceva mai bun decat aici! Ma bucur tare mult ca am cunoscut niste oameni minunati, cu care mi-am impartit gandurile bune, gandurile rele. Am creat o familie si din motivul acesta sunt si foarte emotionata.

In primul rand, echipa Razboinicilor este o echipa care lupta foarte mult, chiar daca am avut o perioada, cu totii, de infrangeri. Insa, sunt oameni puternici, au un moral foarte bun si sper in continuare ca vor ajunge si la vila, ca vor da tot ce este mai bun pe trasee si voi fi alaturi de ei.

Nu aici, ci in spatele televizorului, alaturi ce ceilalti colegi care au plecat: Iulian, Ovi, Ana Stamen. Chiar o sa ma intalnesc cu ei si va vom barfi, sa zic asa. Imi pare rau ca plec in momentul acesta acasa. Consider ca mai aveam multe de spus in aceasta competitie, insa pot spune ca mi se vor deschide, poate, alte porti, acasa”, a spus Ana Maria Cazan.

Razboinica a revenit in Romania acum cateva minute. Iata primele imagini cu Ana Cazan la aeroport:

Citeste mai multe despre: