Andreea Zaragiu a fost eliminata de la Exatlon Romania! Ce a avut de spus despre echipa Faimosilor

Andreea Zaragiu a fost eliminata de la Exatlon Romania! Ce a avut de spus despre echipa Faimosilor

Meci plin de tensiune in aceasta seara la Exatlon Romania. Razboinicii si Faimosii s-au luptat in cel mai important meci al saptamanii. Ambele echipe si-au dorit sa castige si sa ramana in formula actuala.

Cei care au castigat sunt Razboinicii. O fata de la Faimosi va pleca acasa.

Cosmin Cernat a anuntat cine este fata care va intra automat la duel si cine are cele mai bune procentaje din echipa Faimosilor.

”Diferenta dintre ultima pozitie si locul trei este foarte, foarte mica, extrem de sensibila. Numele celei care va merge la duel este Andreea Arsine. Andreea Arsine va merge, din nou, la duel. Acum este momentul in care voi anunta numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa rosie. Numele este Ion Surdu”, a spus Cosmin Cernat.

Dupa discutii lungi in echipa Faimosilor, acestia au decis cine va intra la duel alaturi de Andreea Arsine.

”Numele fetei care va merge la duel, din parte echipei, sa zic asa, eu am venit cu optiunea… A fost propunerea mea personala, prima data, pentru ca am zis sa nu mai mergem pe finalurile alea, pentru ca am ajuns intr-un stadiu foarte avansat al competitiei (…) Eu am zis ca acum ar trebui sa mearga Andreea Zaragiu, pentru ca are cele mai egale sanse cu Andreea Arsine sa mearga la duel”, a spus Ion Surdu.

Cele doua Faimoase au luptat din greu pentru a ramane la Exatlon Romania. Ambele au ajuns la o viata si s-a jucat meciul decisiv. Astfel, la o diferenta de doar o minge, cea care ramane in competitie este Andreea Arsine. Andreea Zaragiu a fost eliminata de la Exatlon Romania. 

”Nu ma costa nimic sa zambesc, imi da o stare de bine sa zambesc si cred ca aceeasi stare de bine o ofer si celor din jurul meu. Nu am simtit duelul aceasta, jocul acesta, ca am o adversara langa mine, am simtit ca sunt alaturi de Andreea Arsine la un antrenament al nostru si atat.

Adica, chiar nu am putut sa fiu altfel, de cat cu zambetul pe buze. Ma bucur ca s-a intamplat acum, nu s-a intamplat mai devreme, am reusit sa traiesc o multime de momente… ma emotionez. Am reusit sa traiesc o multime de momente placute alaturi de aceasta echipa frumoasa’‘, a spus emotionata Andreea Zaragiu.

Urmariti momentul emotionant in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: