Andrei Botoaca a spus adevaratul MOTIV pentru care si-a iesit din minti pe traseu! Despre ce este vorba

Andrei Botoaca a spus adevaratul MOTIV pentru care si-a iesit din minti pe traseu! Despre ce este vorba

Iesire nervoasa pentru Andrei Boatoaca pe traseul din meciul pentru hotel.

Aceasta a rupt trambulina si cu ea a rupt un cos de la final. Andrei Botoaca nu si-a mai putut stapani nervii dupa ce a pierdut al doilea punct, pe cel din urma in fata lui Cristian Dumitrache.

Comportamentul sau a atras dupa sine repercusiuni. Cosmin Cernat a anuntat ce se va intampla cu el:

Consecinta, pedeapsa pentru Andrei Botoaca este urmatoarea: astazi el este descalificat, nu mai joaca in continuare, nu va mai fi alaturi de echipa sa, se va duce la autocar, iar la urmatorul premiu e care ei il vor castiga, el nu va participa, va ramane ori la vila, ori la baraca, nu va participa la acel premiu. Trebuie sa fim cu totii de acord ca gestul lui nu are ce sa caute intr-o competitie sportiva’‘, a spus Cosmin Cernat.

Iata ce a spus Andrei Botoaca despre motivele pentru care a reactionat asa:

”Ma doare victoria asta foarte mult. Am avut ceva stres, aveam stres de la duelul cu Mario, de la eliminare, de la faptul ca nu am jucat atunci la eliminare si probabil, daca jucam, poate puteam sa schimb ceva.

A fost suparator fiindca Alex m-a batut a doua oara de cand suntem la Exatlon. Culmea e ca ultima data cand am piedut doua din doua, tot Alex, tot Cristian m-au batut…”, a spus Andrei Botoaca.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: