Anunt fara precedent al lui Cosmin Cernat! Cine este primul concurent Exatlon Romania sezonul 3 care paraseste competitia!

Anunt fara precedent al lui Cosmin Cernat! Cine este primul concurent Exatlon Romania sezonul 3 care paraseste competitia!

Exatlon Romania 20 ianuarie: Situatie fara precedent la Exatlon Romania! Diana Pivniceru a fost nevoita sa paraseasca competitia din cauza problemelor de sanatate.

Cosmin Cernat a facut anuntul chiar in timpul ceremoniei de incepere a jocului pentru bani.

”Dupa mai multe consultari printre medici, dupa mai multe discutii, dupa mai multe intalniri si dupa analiza tuturor investigatiilor medicale, din pacate, Diana Pivnicceru nu mai poate continua aici, la Exatlon Romania! E un moment greu pentru ea, este un moment greu pentru echipa. E o accidentare care poate pune in pericol urmatoarea perioada din viata ei, cariera ei si, cred eu, am spus-o de fiecare data, cel mai important lucru este sanatatea concurentilor (…)’‘, a spus Cosmin Cernat.

”Sincer, nu ma asteptam la vestea asta. Eu am crezut ca o sa se amelioreze treaba, pentru ca ma simteam din ce in ce mai bine, si… Asta este! Sanatatea este mai importanta!”, a spus Diana Pivniceru cu lacrimi in ochi.

Urmariti intreg momentul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: