Asa ceva nu s-a mai intamplat la Exatlon Romania! De ce a refuzat Ana Maria Stamen sa intre pe traseu atunci cand i-a spus Giani Kirita!

Asa ceva nu s-a mai intamplat la Exatlon Romania! De ce a refuzat Ana Maria Stamen sa intre pe traseu atunci cand i-a spus Giani Kirita!

Tensiunea din echipa Razboinicilor creste pe zi ce trece. Dupa pierderea de astazi, Giani Kirita incearca sa intelega care sunt problemele Razboinicilor si care sunt motivele pentru care acestia nu reusesc sa castige.

Giani Kirita a observat, in primul rand, problemele de atitudine ale Anei Maria Stamen si ale Mihaelei Popescu.

”Atat, Ana, cat si Mihaela, iarasi nu inteleg ce se intampla cu voi. De ce atitudinea asta, Ana? Cand ti-am spus sa intri pe traseu pentru ca oricum trebuia sa joci. 

In timpul jocului nu mi-a placut, pentru ca i-am zis sa intre sa joace si mi-a zis ca nu. Si atunci am zis, bai, dar de ce a venit fata asta aici? Dupa care am aflat, dupa joc, ca ea nu se simtea bine, nu era in stare sa joace din punct de vedere fizic. Trebuie dinainte sa stim pe cine ne bazam. Suntem patru, pe aia ne bazam. Nu putem sa fim 10 oameni si cand iti spun sa intri, nu poti sa intri ca nu te simti bine. 

Nu vreau sa mai avem astfel de probleme, pentru ca trebuie spuse inainte de ceremonie, inainte de joc, sa stiu si eu pe cine ma bazez.”, a spus Giani Kirita.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: