Care este mecanismul finalei Exatlon Romania sezon 3! Cosmin Cernat a prezentat regulile jocului

Care este mecanismul finalei Exatlon Romania sezon 3! Cosmin Cernat a prezentat regulile jocului

Emotii mari in aceasta seara la Exatlon Romania! Cei 4 concurenti se lupta pentru cele doua trofee, la masculin si la feminin si pentru premiul de cate 50.000 de euro. Marea Finala este la un pas de a incepe, iar Cosmin Cernat a explicat care este mecanismul si care sunt regulile finalei:

”Iata, prieteni, mecanismul celor doua finale Exatlon Romania 2019. In mare parte il cunoasteti, vi-l reamintesc!

Asadar, exista 5 trasee. Noi suntem acum, gata de concurs pe primul dintre ele. Este vorba de traseul verde l-am numit noi, Traseul care are cele doua clopote. Al doilea traseu, pe care se va desfasura urmatorul meci, este cel care are bazinul olimpic, traseul olimpic i-am spus noi, traseul mov. Al treilea traseu cel al namolului, care incepe cu stea, sfera, stea.

Al patrulea traseu pe care vor merge concurentii este cel care incepe cu un tobogan, dar nu cu trambulina. Este traseul rosu, apoi acea urcare si la finla cele doua plase care trebuie actionate manual. In fine, daca vom ajunge in decisiv, fie la baieti, fie la fete, vom merge pe cel mai lung traseu de aici de la Exatlon Romania. Ei l-au numit Miami. Este traseul acela cu 3 tiroliene, este un traseu lung. Acestea sunt cele 5 trasee! 

Asadar, pe primul dintre ele se disputa primul meci la finalei. Sistemul este foarte simplu, Cine castiga 3 meciuri, 3 seturi este declarat castigatorul, invigatorul sau invigatoarea de la Exatlon Romania. Asadar, pe acest traseu, astazi, se joaca pana la 3. Cine ajunge primul la prima la 3 puncte, castiga sa spunem primul meci, iar la general, 1 punct. Inca un amanunt extrem de important, fiecare dintre ei a avut dreptul sa isi aleaga doua finaluri. Apoi a venit tragerea la sorti. 

Iata ce se va intampla pe traseu: prima oara vor intra fetele, cu finalul ales de Andreea Arsine. Apoi, vor juca baietii pe acelasi traseu cu finalul pe care si l-a ales Ion Surdu. Apoi, pe celalalt traseu va fi finalul Nicoletei si finalul lui Gabriel. Acestea sunt datele generale ale finalei”, a spus Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat a mai explica, de asemenea, faptul ca in cazul in care se ajunge la decisiv, pe cel mai lung traseu, vor exista doua finaluri. Acolo, cel care are cele mai multe puncte stranse, va decide ce final se va juca primul.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: