Care sunt regulile jocului din aceasta seara! Joaca doar baietii: ”Cel care va castiga se salveaza”

Care sunt regulile jocului din aceasta seara! Joaca doar baietii: ”Cel care va castiga se salveaza”

Exatlon Romania a ajuns pe ultima suta de metri. Cosmin Cernat a anuntat faptul ca, din aceasta seara, incepe playoff-ul.

”Astazi, la Exatlon Romania 2019, incepe play-off-ul! Incep intrecerile individuale pe care ei le asteapta din prima clipa de cand au pasit pe nisip, in Republica Dominicana. Poate cea mai importanta zi pentru cei care au ramas aiaic. 5 baieti si 4 fete. Poate va intrebati de ce sunt 9. Raspunsul este unul simpu. Daca am mai fi avut un joc de eliminare, un joc de protectie si ar fi pierdut Razboinicii, ar fi urmat eliminare la feminin. Nico e singura, nu avea cu cine sa joace. Acesta este motivul pentru care suntem in playoff. 

Astazi, extrem de important, vom avea doar meci al baietilor. Pentru ca, dupa mai multe runde, 4 la numar, un baiat va pleca acasa in Romania, iar ceilalti 4 vor merge mai departe, aici la Exatlon. Astazi, asadar, avem un prim meci. La finele lui un baiat se va salva. Ceilati 4 vor merge in alt joc. Se va mai salva inca un baiat. Apoi, mergem din nou spre un meci unde vor fi 3 baieti. Se mai salveaza inca unul, iar ceilalti doi merg la duelul de eliminare”, a spus Cosmin Cernat.

Iata care sunt regulile jocului din aceasta seara:

”Cel care va castiga se salveaza. Ceilalti patru vor merge catre alt joc. Se pleaca de la 4 vieti. Pentru fiecare infrangere se scade o viata. Cine ajunge la 0 este eliminat din jocul de astazi. Se salveaza doar un baiat, ceilalti 4 merg spre alt joc. Iata tragere la sorti. Am aici numerele de la 1 la 5. Regula este foarte simpla, se joaca fiecare cu fiecare, asa cum v-am spus. Numerele care se vor imprechea in prima runda sunt 1 cu 2, 3 cu 4, ramane pe banca cel care trage numarul 5. Ma refer strict la prima runda. Apoi vor juca fiecare cu fiecare”, a spus Cosmin  Cernat despre modul in care se va desfasura jocul.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: