Ce se va intampla in SEMIFINALA Exatlon Romania! Cosmin Cernat a facut anuntul: ”Astazi, pentru doi dintre concurenti…”

Ce se va intampla in SEMIFINALA Exatlon Romania! Cosmin Cernat a facut anuntul: ”Astazi, pentru doi dintre concurenti…”

Exatlon Romania 8 iunie 2019: Emotii mari in semifinala Exatlon Romania. In aceasta seara vom afla numele celor patru finalisti care se vor lupta pentru marele trofeu la masculin si la feminin.

Avem deja numele primilor doi finalisti, acestia sunt Ion Surdu si Nicoleta Lunca. In aceasta seara se lupta pentru a merge mai departe Gabriel Nedelcu, Andrei Botoaca, Catalina Seicaru si Andreea Arsine.

Cosmin Cernat a spus cum se va desfasura jocul din aceata seara:

’Astazi, pentru doi dintre concurentii Exatlon Romania, un baiat si o fata, vor fi poate ultimele amintiri de aici de la Exatlon Romania. Pentru ceilalti doi meciurile care incep imediat vor fi egale cu speranta.

Suntem in fata celei de a doua runde semifinale. Stim deja numele primilor doi finalisti, sunt Ion Surdu si Nicoleta Lunca.

Astazi pe un traseu foarte frumos, foarte spectaculos, se vor infrunta la masculin, pentru un loc in finala, Gabrile Nedelcu si Andrei Botoaca, iar la feminin se vor afla fata in fata Catalina Seicaru si Andreea Arsine. Bafta din toata inima, din tot sufletul!”, a spus Cosmin Cernat.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

 

Citeste mai multe despre: