Cine este fata care va intra la duel alaturi de Andreea Arsine: ”A fost propunerea mea personala”

Cine este fata care va intra la duel alaturi de Andreea Arsine: ”A fost propunerea mea personala”

Meci plin de tensiune in aceasta seara la Exatlon Romania. Razboinicii si Faimosii s-au luptat in cel mai important meci al saptamanii. Ambele echipe si-au dorit sa castige si sa ramana in formula actuala.

Cei care au castigat sunt Razboinicii. O fata de la Faimosi va pleca acasa.

Cosmin Cernat a anuntat cine este fata care va intra automat la duel si cine are cele mai bune procentaje din echipa Faimosilor.

”Diferenta dintre ultima pozitie si locul trei este foarte, foarte mica, extrem de sensibila. Numele celei care va merge la duel este Andreea Arsine. Andreea Arsine va merge, din nou, la duel. Acum este momentul in care voi anunta numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa rosie. Numele este Ion Surdu”, a spus Cosmin Cernat.

Dupa discutii lungi in echipa Faimosilor, acestia au decis cine va intra la duel alaturi de Andreea Arsine.

”Numele fetei care va merge la duel, din parte echipei, sa zic asa, eu am venit cu optiunea… A fost propunerea mea personala, prima data, pentru ca am zis sa nu mai mergem pe finalurile alea, pentru ca am ajuns intr-un stadiu foarte avansat al competitiei (…) Eu am zis ca acum ar trebui sa mearga Andreea Zaragiu, pentru ca are cele mai egale sanse cu Andreea Arsine sa mearga la duel”, a spus Ion Surdu.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: