Cine intra la duel alaturi de Cristian Dumitrache? Cosmin Cernat a ramas uimit de modul in care Razboinicii au DECIS

Cine intra la duel alaturi de Cristian Dumitrache? Cosmin Cernat a ramas uimit de modul in care Razboinicii au DECIS

Exatlon Romania 5 mai: Meci plin de tensiune in aceasta seara. Faimosii si Razboinicii se lupta pentru protectie. Echipa care pierde va ramane fara un baiat.

Razboinicii au condus scorul in prima parte a meciului, dupa care Faimosii au reusit sa conduca. Razboinicii au revenit si s-a ajuns la stafeta mixta.

Cei care participa la stafeta din echipa Faimosilor sunt Ion Surdu si Andreea Arsine, iar din partea Razboinicilor participa Gabriel Nedelcu si Nicoleta Lunca.

Cei care au aruncat au fost Nicoleta Lunca si Ion Surdu. Cei care au castigat sunt Faimosii. Asadar, un baiat de la Razboinici va pleca acasa in Romania.

Cosmin Cernat a anuntat cine va intra automat la duel si cine are cele mai bune procentaje din echipa Razboinicilor:

”Voi incepe cu cel care intra automat la duel ci care are cele ma mici procentaje. Numele lui este Cristi Dumitrache. Numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa Razboinicilor este Nicoleta Lunca”, a spus Cosmin Cernat.

Razboinicii au decis cine este cel care va merge la duel alaturi de Cristian Dumitrache. Nicoleta Lunca a spus cine este cel nominalizat:

”O situatie foarte neplacuta, Chiar am vorbit care sa intre la duel cu Cristian. O decizie foarte grea. Daca as fi putut sa ii tin pe toti langa mine ar fi fost minunat, dar aceasta este competitia si toti ajungem la acest duel. I-am promis Iuliei ca o sa am grija de ei, dar se pare ca astazi nu am reusit. Acest lucru l-am decis, am zis sa mai lasa putin tensiunea. Am zis: baieti, hai sa facem piatra, foarfece, hartie. Este un joc din copilarie. Astazi, cu Cristian, va intra la duel Mihai”, a spus Nicoleta Lunca.

Urmariti mecanismul prin care Razboinicii l-au ales pe Mihai in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: