Cine intra la duelul de eliminare alaturi de Ciprian Maris! Nimeni nu se astepta sa fie chiar EL!

Cine intra la duelul de eliminare alaturi de Ciprian Maris! Nimeni nu se astepta sa fie chiar EL!

Meci spectaculos in aceasta seara. Ambele echipe si-au dorit cu ardoare sa castige meciul de eliminare si sa ramana in formula actuala.

Scorul a fost unul destul de categoric in primele trei runde, 8 la 1 in favoarea Razboinicilor. Jocul a fost marcat si de o accidentare a lui Costin Gheorghe. Faimosul a fost transportat la spital pentru investigatii. Din primele informatii, acesta ar avea o entorsa.

Scorul final a fost unul foarte categoric, de 10 la 3 in favoarea Razboinicilor. Asadar, un baiat de la Faimosi va pleca acasa, in Romania.

Cosmin Cernat a anuntat cine este baiatul care are cele mai mici procentaje si cine este cel mai bune din echipa de la inceputul competitiei.

”Numele celui care are cele mai mici procentaje este Ciprian Maris. Numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa Faimosilor este Ion Surdu”, a spus Cosmin Cernat.

Ciprian Maris intra automat la duel, alaturi de cel care fi propunerea echipei sau a lui Ion Surdu.

”Am ajuns intr-un punct destul de greu al echipei noastre. Va pleca un baiat acasa. Noi am stat, le-am analizat, le-am pus cap la cap. Din pacate, Costin este accidentat. A primit foaia de la medic ca timp de trei zile nu poate sa intre pe traseu sau sa faca efort si atunci, automat, o sa mearga Andrei. Pentru ca este apt”, a spus Ion Surdu.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

 

Citeste mai multe despre: