Cine o face pe Faimoasa AMI sa zambeasca in fiecare zi? Artista a spus totul: ”Ai aparut de nicaieri…”

Cine o face pe Faimoasa AMI sa zambeasca in fiecare zi? Artista a spus totul: ”Ai aparut de nicaieri…”

AMI a devenit cunoscuta publicului datorita vocii sale care s-a auzit pentru prima data in super hit-ul „Trumpet Lights“, piesa care a ajuns rapid la inimile publicului roman.

Au urmat proiecte precum „Otra Vez“, „Playa En Costa Rica”, sau “Somnu` nu ma ia”. Colaborarile dintre Grasu XXL si AMI la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica, “Un actor grabit”, a sensibilizat publicul. Cea mai recenta colaborare a artistei ”Sunt bine”, cu Tostogan’S, a fost apreciata de public, reusind sa stranga peste 3 milioane de vizualizari.

„In adolescenta am trecut printr-o perioada in care eram mereu subestimata din cauza inaltimii, chiar si in cariera mea de artist mi s-a spus ca sunt prea mica si ca nu voi reusi niciodata sa razbat. Initial, am fost demoralizata si au inceput frustrarile. Dar, cu timpul, am privit latura pozitiva a acestor provocari si mi-am dat seama ca sunt un atu spre a ma ambitiona sa lupt si sa imi demonstrez, mie in primul rand, ca aceasta <imperfectiune> este ceea ce ma face speciala. E vorba despre acceptare, iubire de sine si curajul de a fi mereu autentic”, a spus AMI.

La scurt timp dupa ce a iesit din competitia Exatlon Romania, AMI l-a aratat tuturor pe cel care i-a furat inima.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ai apărut de nicăieri în viața mea și m-ai lăsat zâmbind fără funcții vitale…. #4Camere …😍🤫

O postare distribuită de A M I 🎙O F F I C I A L (@ami_official_insta) pe

Citeste mai multe despre: