Cosmin Marin s-a intors in Romania! Primele imagini cu Razboinicul de la aeroport

Cosmin Marin s-a intors in Romania! Primele imagini cu Razboinicul de la aeroport

Cosmin a parasit Exatlon dupa ce a fost eliminat in meciul decisiv de marti seara.

Acesta a pierdut duelul cu Alex Stoica cu scorul de 3 – 0.

”O sa fiu pe cat pot eu de sincer. Este un privilegiu pentru mine ca am putut face parte din aceasta echipa, din aceasta competitie. Mi-am dorit foarte mult. Pentru moment atat am putut. Nu caut nicio scuza. Astazi, experienta si-a spus cuvantul. Il felicit pe Alex pentru ca s-a miscat foarte bine pe traseu, cu toate ca l-a mai avut si la primul duel. Asta nu este o scuza. Cat despre ce spune echipa, e decizia lor, le-o respect… Mai departe ce pot spune… Le multumesc foarte mult pentru sustinere (celor de acasa), imi cer scuze personal daca am suparat pe cineva, daca au existat controverse sau ceva de genul.

Mi-am dorit inca din prima zi sa aduc puncte, sa ajut echipa. Am intrat intr-un ritm destul de accelerat, destul de greu, repet. Asta nu este o scuza. Am foarte multi ani de sport in spate si ca tot venea vorba de ascultat sfaturi de pe margine, eu ascultam doar sfatul antrenorului care de multe ori ma motiva, de multe ori ma certa, dar intotdeauna ascultam antrenorul si de cand a plecat Giani… au inceput unii sa vorbeasca mai mult, altii mai putin si eu de fiecare data cand am fost cu colegii pe traseu, cand am fost la final n-am reprosat nimanui nimic. Ba, din contra, nu am tipat, am spus constructiv si i-am lasat pe cei cu experienta sa vorbeasca mai mult.

Mai mult de atat chiar nu am ce sa spun. Am zis tot ce se putea spune. Nu imi place sa vorbesc asa mult si prost si fara rost. Am spus ce era esential. Inca o data, imi cer scuze daca am suparat pe cineva si le doresc multa bafta colegilor mei”, a spus Cosmin Marin in momentul eliminarii.

Recent Razboinicul s-a intors in Romania. Iata primele imagini cu Cosmin Marin la aeroport: