Cum arata Razboinica Iulia Aradi in costum de baie? Iata cat de sexy poate fi!

Cum arata Razboinica Iulia Aradi in costum de baie? Iata cat de sexy poate fi!

Iulia Aradi este una dintre cele mai puternice concurente din echipa Razboinicilor. Aceasta a dovedit in nenumarate randuri ca poate aduce puncte importante echipei in momente decisive.


Pasionata de sport si de viata sanatoasa, Iuliana a intrat in competitia „Exatlon” pentru a dovedi ca poate sa se adapteze intr-un concurs extrem de dur si, de asemenea, ca toate antrenamentele de pana acum i-au calit atat trupul, cat si spiritul.

Faptul ca a fost aleasa dintre miile de participanti la casting pentru a participa intr-un concurs de o asemenea anvergura o face extrem de optimista in ceea ce priveste rezultatele sale in concurs.
Un prim mare pas a fost facut, depinde doar de ea sa mearga cat mai departe in competitie. Originara din Bucovina, Suceava, Iuliana a debutat in sport la 14 ani, fiind remarcata de un antrenor la scoala unde invata si indrumat catre atletism. Are numeroase titluri nationale și internationale la atletism, fiind componenta a lotului national al Romania.

O vedem mereu pe traseele Exatlon, dar uite cat de sexy este este Razboinica Iulia Aradi, dincolo de oboseala fizica si dificultatile intampinate in competitie. Aflat in tara sotul concurentei ii duce dorul acesteia si ii dedica in fiecare declaratii de dragoste in mediul online, fara sa se sfiasca sa isi arate marea iubire pentru frumoasa sportiva.

Citeste mai multe despre: