De nerecunoscut! Cum arata Giani Kirita in urma cu 19 ani: ”Nu cred ca ma recunoasteti! Aveam parul valvoi”

De nerecunoscut! Cum arata Giani Kirita in urma cu 19 ani: ”Nu cred ca ma recunoasteti! Aveam parul valvoi”

Giani Kirita este un fost jucator de fotbal, complet si polivalent, retras din activitate. A jucat ca fundas central, fundas dreapta si mijlocas.

Este cunoscut pentru activitatea sa de la echipa Dinamo Bucuresti, pentru care a jucat timp de sapte ani, in perioada 1999 – 2006, fiind si capitanul acesteia. Dupa plecarea de la Dinamo a jucat pentru echipele turcesti Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü si Bursaspor (2008). Ultima data a activat la echipa CS Buftea, iar din anul 2012 a ramas antrenorul acesteia.

Giani Kirita a jucat patru meciuri pentru echipa nationala, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000. A castigat, in sezonul 2009/2010, campionatul Turciei cu formatia Bursaspor.

Membru al echipei Faimosilor, din cadrul emisiunii „Exatlon Romania”, sezonul 1, ulterior a devenit antrenorul echipei Razboinicilor in cel de-al treilea sezon al show-ului.

Putini stiu, insa, cum arata Giani Kirita in urma cu 19 ani. Aceasta a postat o fotografie pe o retea de socializare in care aminteste ca au trecut 19 ani de la primul titlu cu Dinamo si cu faptul ca avea parul valvoi.

Voi il recunoasteti?

 

Citeste mai multe despre: