El ar putea fi castigatorul Exatlon Romania sezonul 3? ”Are 95% sanse sa castige”

El ar putea fi castigatorul Exatlon Romania sezonul 3? ”Are 95% sanse sa castige”

Ion Surdu este unul dintre cei mai buni concurenti de la Exatlon Romania sezonul 3. Aceasta are sanse foarte mari de castig, spun apropiatii.

”Eu cred ca 95% are sanse sa castige editia aceasta a Exatlon. Acum depinde de accidentari. Si traseele difera dupa cum vedeti mai are si el unel trasee unde nu se descurca foarte bine, dar si capata experienta pe parcursul fiecarei emisiuni’, a spus un apropiat al lui Ion Surdu, la Fan Arena.

Originar din Republica Moldova, dar mutat la Cluj la varsta de 16 ani, Ion Surdu a inceput aventura in sport cu fotbalul, evoluand in divizia nationala iar mai apoi in liga 3-a.

Pe langa fotbal, a mai practicat crossfit, volei, baschet si handbal, dar pasiunea lui in prezent este cusca de MMA. Desi s-a apucat abia la 20 de ani de acest sport, iar inceputul a fost unul mai dificil, este campion national si european la MMA, campion national de Kempo si a reusit sa obtina si centura de la Supreme Night Fight, competitie ce se organizeaza la Cluj.

Este agil, este un sportiv caruia nu ii este teama de nimic si e pregatit sa fata faca oricarei provocari din Republica Dominicana.

Citeste mai multe despre: