EXCLUSIV Am intrebat-o pe Andreea Arsine ce suma de bani ii va da Nicoletei Lunca: ”N-am zis ca ii impart”

EXCLUSIV Am intrebat-o pe Andreea Arsine ce suma de bani ii va da Nicoletei Lunca: ”N-am zis ca ii impart”

Andreea Arsine si Ion Surdu sunt marii castigatori Exatlon Romania sezonul 3! Andreea Arsine a spus, in discursul de final de ceremonie, faptul ca ii va dona Nicoletei Lunca o suma de bani din premiul castigat de ea.

Citeste si: EXCLUSIV Ion Surdu a dat cartile pe fata! Ce s-a intamplat intre el si Nicoleta Lunca in Republica Dominicana: ”Eu si Nicoleta avem o relatie…”

Andreea Arsine: N-am zis ca ii impart, am zis ca o suma din premiul castigat.

Ce suma?

Andreea Arsine: Nu o sa fac public acest lucru.

Poate sa mearga in Republica Dominicana sa stea doua luni cu banii aia?

Andreea Arsine:  Daca te duci la sapte stele nici toata suma castigata nu iti ajunge!

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

Cu marele premiu am spus deja ca vreau sa imi iau o casa. Deci o sa ii investesc. Si am zis ca si o suma de bani din premiul castigat voi vrea sa i-o dau Nicoletei. Pentru ca, chiar daca am fost adversare si chiar daca nu a fost in aceeasi echipa cu mine, decizia am luat-o pentru ca si ea a muncit foarte mult si, repet, chiar daca am fost adversare sunt un om capabil sa recunoasca oamenii care muncesc si Nicoleta a muncit si ea la fel de mult. Iar faptul ca nu a avut, nu stiu, o zi favorabila sau ca nu a fost sansa ei, asat nu inseamna ca ea nu a muncit pe parcursul competitiei. 

Cu siguranta, este un singur castigator la fete, unul la baieti. Dar, asta am simtit pe moment si asa am considerat sa fac. Nu m-au definit sau nu ma definesc banii pentru ca nu pot sa zic ca sunt, nu stiu, bogata sau ceva de genul, insa e un premiu pe care l-am castigat datorita muncii pe care am depus-o acolo. Si asa am considerat, ca gest, sa fac in acel moment”, a spus Andreea Arsine.

 

Citeste mai multe despre: