Un concurent si-a iesit din minti pe traseu! Cosmin Cernat a anuntat ce se intampla cu acesta: ”Astazi el este DESCALIFICAT!”

Un concurent si-a iesit din minti pe traseu! Cosmin Cernat a anuntat ce se intampla cu acesta: ”Astazi el este DESCALIFICAT!”

Exatlon Romania 23 martie: Situatie fara precedent la Exatlon Romania! Andrei Botoaca s-a enervat foarte tare in urma punctului pierdut si a stricat decorul. Aceasta a rupt trambulina si cu ea a rupt un cos de la final. Andrei Botoaca nu si-a mai putut stapani nervii dupa ce a pierdut al doilea punct, pe cel din urma in fata lui Cristian Dumitrache.

Comportamentul sau a atras dupa sine repercusiuni. Cosmin Cernat a anuntat ce se va intampla cu el:

”Un moment neplacut aici la Exatlon Romania 2019. Exatlon este o competitie sportiva cu mult fair play. Exatlon Romania, ca orice competitie sportiva, are si momente de acest gen. Unul dintre ele in care Andrei Botoaca a cedat si a lovit cu ultima catapulta cosul. Pentru fiecare gest in aceasta viata exista o consecinta.

Consecinta, pedeapsa pentru Andrei Botoaca este urmatoarea: astazi el este descalificat, nu mai joaca in continuare, nu va mai fi alaturi de echipa sa, se va duce la autocar, iar la urmatorul premiu e care ei il vor castiga, el nu va participa, va ramane ori la vila, ori la baraca, nu va participa la acel premiu. Trebuie sa fim cu totii de acord ca gestul lui nu are ce sa caute intr-o competitie sportiva’‘, a spus Cosmin Cernat.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: