Giani Kirita a decis! Cine trebuie sa fie liderul echipei Razboinicilor? L-a luat deoparte si i-a spus ASTA!

Giani Kirita a decis! Cine trebuie sa fie liderul echipei Razboinicilor? L-a luat deoparte si i-a spus ASTA!

Tensiunea atinge cote maxime in echipa Razboinicilor! Dupa pierderile suferite, Giani Kirita face tot posibilul sa ii motiveze pe Razboinici si sa ii conduca spre victorie.

Giani i-a chemat deoparte pe Mihai Berar si pe Gabriel Nedelcu si le-a spus cine ar trebui sa fie liderul echipei.

”Ce vreau eu de la voi? Vreau in schimb sa ii ajutati pe cei doi, atat pe Alex si pe Cristi, vreau sa vorbiti cu eu foarte mult”‘, le-a spus Giani Kirita.

Ce sfaturi le-a data Giani Kirita si cum trebuie acestia sa se comporte cu ceilalti Razboinici, vedeti totul in materialul video de mai jos:

Giani Kirita a observat, in primul rand, problemele de atitudine ale Anei Maria Stamen si ale Mihaelei Popescu.

”Atat, Ana, cat si Mihaela, iarasi nu inteleg ce se intampla cu voi. De ce atitudinea asta, Ana? Cand ti-am spus sa intri pe traseu pentru ca oricum trebuia sa joci. 

In timpul jocului nu mi-a placut, pentru ca i-am zis sa intre sa joace si mi-a zis ca nu. Si atunci am zis, bai, dar de ce a venit fata asta aici? Dupa care am aflat, dupa joc, ca ea nu se simtea bine, nu era in stare sa joace din punct de vedere fizic. Trebuie dinainte sa stim pe cine ne bazam. Suntem patru, pe aia ne bazam. Nu putem sa fim 10 oameni si cand iti spun sa intri, nu poti sa intri ca nu te simti bine. 

Nu vreau sa mai avem astfel de probleme, pentru ca trebuie spuse inainte de ceremonie, inainte de joc, sa stiu si eu pe cine ma bazez.”, a spus Giani Kirita.

Citeste mai multe despre: