Imagini de la EXATLON cu Vladimir Draghia si Giani Kirita! Iata-i pe cei doi antrenori din acest sezon pe trasele din Republica Dominicana

Imagini de la EXATLON cu Vladimir Draghia si Giani Kirita! Iata-i pe cei doi antrenori din acest sezon pe trasele din Republica Dominicana

Giani Kirita si Vladimir Draghia revin la EXATLON in aceasta sambata in calitate de antrenori.

Fostii coechipieri vor fi alaturi de concurenti in cea mai dramatica si frumoasa competitie a vietii lor, ii vor ghida pe acestia in drumul spre victorie si ii vor sustine in toate incercarile prin care vor trece.

„Sunt magulit de noua postura pe care o am in acest sezon. Voi incerca sa ajut echipa sa aiba o experienta cat mai placuta acolo. Indrumarile nu vor fi legate doar de trasee. Le voi impartasi din experienta mea din primul sezon, voi face tot posibilul ca fiecare membru al echipei mele sa se poata intoarce acasa castigator”, a declarat Vladimir Draghia.

Daca Vladimir a acumulat o experienta uriasa in calitate de concurent, ajungand chiar sa castige trofeul „Exatlon”, in primul sezon, Giani Kirita a trecut deja si prin experienta de antrenor.

„Cu siguranta, experienta dobandita in cel de-al doilea sezon ma va ajuta acum. Am avut de lucru, am nimerit atunci intr-o perioada dificila a echipei. Ce pot sa spun este ca sunt un profesionist si ma voi dedica total, si acum, echipei mele. Referitor la Vladimir, e interesant ce se intampla. Noi eram dusmani inainte de primul sezon <Exatlon>, in timpul show-ului am devenit prieteni, iar acum ne intoarcem in Republica Dominicana pe pozitii rivale. Iar eu nu am prieten in teren ”, a declarat Giani Kirita.

Iata in galeria foto de mai jos imagini memorabile cu Vladimir Draghia si Giani Kirita din primul sezon EXATLON:

Citeste mai multe despre: