Imagini INEDITE de la nunta Iuliei Aradi! Iata ce mireasa superba a fost si cum arata SOTUL ei!

Imagini INEDITE de la nunta Iuliei Aradi! Iata ce mireasa superba a fost si cum arata SOTUL ei!

Iulia Aradi este una dintre cele mai puternice concurente din echipa Razboinicilor. Aceasta a dovedit in nenumarate randuri ca poate aduce puncte importante echipei in momente decisive.

Pasionata de sport si de viata sanatoasa, Iuliana a intrat in competitia „Exatlon” pentru a dovedi ca poate sa se adapteze intr-un concurs extrem de dur si, de asemenea, ca toate antrenamentele de pana acum i-au calit atat trupul, cat si spiritul.

Faptul ca a fost aleasa dintre miile de participanti la casting pentru a participa intr-un concurs de o asemenea anvergura o face extrem de optimista in ceea ce priveste rezultatele sale in concurs. Un prim mare pas a fost facut, depinde doar de ea sa mearga cat mai departe in competitie. Originara din Bucovina, Suceava, Iuliana a debutat in sport la 14 ani, fiind remarcata de un antrenor la scoala unde invata si indrumat catre atletism. Are numeroase titluri nationale și internationale la atletism, fiind componenta a lotului national al Romania.


O vedem mereu pe traseele Exatlon, dar uite cat de frumoasa a fost in cea mai importanta zi din viata ei, ziua nuntii sale. Iata ce rochie superba a ales sa poarte Razboinica in cea mai importanta zi din viata sa, alaturi de barbatul visurilor.

Citeste mai multe despre: