Ion Surdu, mesaj transant inainte de semifinala: ”Nu o sa fie usor sa ma bateti!”

Ion Surdu, mesaj transant inainte de semifinala: ”Nu o sa fie usor sa ma bateti!”

Exatlon Romania 2 iunie: Ion Surdu este unul dintre cei mai buni atleti de la Exatlon Romania. Acesta a povestit, pe scurt, despre viata sa inainte de Exatlon Romania si despre radacinile sale din Republica Moldova.

”De foarte multe ori zambeam si cu siguranta nu cred ca mi-a pierit zambetul pentru ca permanent am crezut in ceva si indiferent, cat de greu mi-a fost, si aici, nu stiu daca gasesc o poza in care sa nu zambesc pentru ca fac ceea ce imi place si o fac cu drag de fiecare data, de fiecare data cand intru pe traseu si indiferent de ce se intampla, chiar daca pierd punctul.

Nu cred ca mi-a pierit zambetul, sper sa nu-mi dispara niciodata pentru ca asa sunt eu, o persoana pozitiva, iau din orice lucrurile frumoase. Acum am ajuns in semifinala, o sa incerc sa dau tot ce am mai bun, sa imi joc sansa pana la capat. Indiferent ca ajung astazi in finala, sau ajung maine, sau ajung maine acasa, nu se stie nimic… Dar tot ce pot sa zic este ca o sa incerc sa ma prind de o sansa si nu o sa fie usor sa ma bateti!’‘, a spus Ion Surdu.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: