Mario Fresh a dezvaluit ce face cu banii castigati la EXATLON Romania: “O sa-mi iau o…”

Mario Fresh a dezvaluit ce face cu banii castigati la EXATLON Romania: “O sa-mi iau o…”

Mario Fresh a parasit cu capul sus competitia EXATLON Romania.

El a fost eliminat dupa ce a pierdut cu scorul de 2 – 0 duelul cu Andrei Botoaca, zis Giubi.

“Mi-am intrecut limitele de la inceputul Exatlonului. Nu ma asteptam sa pot face fata. Va multumesc tuturor colegilor ca ati fost langa mine mereu si ca am avut de la fiecare de invatat cate ceva. Am invatat foarte, foarte multe lucruri aici. Costin Gheorghe, asta e baiatul meu! Iti multumesc mult! Nu am cum! Multumesc mult pentru tot ce ai facut pentru mine!

“Multumesc pentru serile pierdute, pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat si pentru fiecare moment in care ai fost langa mine cand mi-a fost greu, ca am avut zeci sau sute de momente in care am vrut sa renunt. Si pot sa spun ca tu ai fost cel mare m-a sustinut si care m-a mentinut aici. Pentru ce de acasa, sper ca familia mea, ca mama, tata, sora, iubita si toti ceilalti prieteni sa nu fie dezamagiti de mine pentru ca stiu ca am dat tot ceea ce am putut aici”, spunea la momentul respectiv Faimosul.

Intors acasa, Mario Fresh a dezvaluit intr-un interviu pentru revista VIVA ce planuri avea cu banii de la EXATLON.

“Planul pe care il aveam cu banii de la Exatlon era sa-mi iau o masina ori sa-mi iau apartament. Am o masina care doar isi face treaba, dar nu pot sa spun ca imi place. Eu sunt foarte pasionat de masini.

“M-am gandit… Am zis sa-mi iau casa si apoi masina. Ca unde stai?! In casa, nu in masina. (…) Eu la Exatlon am fost doar pentru mine. Nu am fost nici pentru bani, nici pentru faima”, a declarat Mario Fresh.

Citeste mai multe despre: