Mario Fresh este eliminat de la Exatlon Romania! Ce are de gand sa faca cand ajunge la Bucuresti: ”Pregatiti-va pentru…”

Mario Fresh este eliminat de la Exatlon Romania! Ce are de gand sa faca cand ajunge la Bucuresti: ”Pregatiti-va pentru…”

Momente grele in echipa Faimosilor dupa ce au pierdut meciul de protectie. Un baiat din echipa lor isi ia ADIO de la competitie. Cel care are cele mai mici procentaje si va intra automat la duel este Mario Fresh, iar cel care are cele mai bune procentaje este Ion Surdu.

Faimosii incearca sa gaseasca o modalitate prin care sa il aleaga pe cel cu care se va duela Mario. Ion a propus ca Faimosii sa faca un traseu, iar cel care va pierde sa mearga la duel cu Mario, in timp ce Costin Gheorghe a zis ca cel mai simplu ar fi ca fiecare sa isi spune parerea.

De asemenea, acesta s-a si autopropus la duel, spunand ca prefera sa intre direct decat sa concureze pe un traseu ca mai apoi sa ajunga la duel.

In cele din urma, Faimosii au decis ca baietii sa se dueleze pe cateva finaluri improvizate si cel mai slab sa intre la duel.

”A fost decizia echipei, cum am facut-o si data trecuta. Am ajuns acasa dupa ce am pierdut jocul de eliminare. Ne-am pus frumos la masa. Am discutat. Fiecare si-a spus punctul de vedere. Eu am zis ca as merge pe criterii sportive, adica, am zis ca as face un mini traseu, dupa aia am ajuns sa facem doar finalurile. (…)

Dupa 3 runde, a cate 5 aruncari, am avut cercuri de doua ori, unul de agatat, unul de doborat si o minge cu care trebuia sa nimerim intr-o vaza. Cel mai bun a fost Costin care a adunat 9 puncte, dupa aia a urmat Ciprian care a adunat 7 puncte, si dupa aia a urmat Giubi care a adunat 5 puncte. Sase”, a spus Ion Surdu.

Asadar, duelul s-a dat intre Mario Fresh si Andrei Botoaca, zis Giubi. Duelul s-a terminat cu scorul de 2 la 0, in favoarea lui Andrei Botoaca.

Asadar, Mario Fresh este eliminat de la Exatlon Romania!

”In capul meu acum sunt un milion de ganduri care zboara si nu prea pot sa le prind, sa le asez. Daca venea cineva la mine in 2018, anul trecut, si imi spunea ca 2019 va veni cu niste surprize imense pentru mine, nu il credeam. Si uite ca 2019 a inceput cu aceasta surpriza, cu aceasta aventura, Exatlon. Am avut o poarta imensa, o poarta deschisa.

Am venit aici plin de putere, increzator, sperand sa ajung cat mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt mai multi, sunt 11 sau 12. Sunt 12 oameni minunati cu care sigur voi continua prietenia aceasta pe care am inceput-o aici. Ce pot sa spun? Sunt sigur ca mi-am intrecut limitele, vorba cliseica oe care o folosim cu totii cand venim aici este foarte adevarata.

Mi-am intrecut limitele de la inceputul Exatlonului. Nu ma asteptam sa pot face fata. Va multumesc tuturor colegilor ca ati fost langa mine mereu si ca am avut de la fiecare de invatat cate ceva. Am invatat foarte, foarte multe lucruri aici. Costin Gheorghe, asta e baiatul meu! Iti multumesc mult! Nu am cum! Multumesc mult pentru tot ce ai facut pentru mine!

Multumesc pentru serile pierdute, pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat si pentru fiecare moment in care ai fost langa mine cand mi-a fost greu, ca am avut zeci sau sute de momente in care am vrut sa renunt. Si pot sa spun ca tu ai fost cel mare m-a sustinut si care m-a mentinut aici. Pentru ce de acasa, sper ca familia mea, ca mama, tata, sora, iubita si toti ceilalti prieteni sa nu fie dezamagiti de mine pentru ca stiu ca am dat tot ceea ce am putut aici.

Am adunat aici atat de multe ganduri si am atat de multe de ganduri de pus pe foaie, incat probabil ma voi inchide in studio cand voi ajunge la Bucuresti si voi face foarte multa muzica. Pregatiti-va de un bombardament muzical din partea lui Mario Fresh! Anul asta cu siguranta este al meu. Cu siguranta voi veni cu niste piese foarte tari, cu niste piese foarte fresh”, a spus Mario Fresh coplesit de emotii.

Urmariti intreaga declaratie in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: