Mario Fresh l-a inlocuit pe Alex Velea? Ce a putut sa spuna ”fiul adoptiv” al lui Velea despre un concurent Exatlon Romania!

Mario Fresh l-a inlocuit pe Alex Velea? Ce a putut sa spuna ”fiul adoptiv” al lui Velea despre un concurent Exatlon Romania!

Intre Costin Gheorghe si Mario Fresh s-a legat o adevarata prietenie, la Exatlon Romania. Cei doi au fost colegi de camera si confidenti. Costin Gheorghe a fost foarte afectat de plecarea lui Mario si chiar a plans cand si-au luat ramas bun.

Mario Fresh este cunoscut ca ”fiul adoptiv” a lui Alex Velea, cel care a fost mentorul sau si l-a ajutat in cariera muzicala inca de cand era mic. Acum, se pare ca Mario si-a mai gasit un ”mentor” la Exatlon Romania, in persoana lui Costin Gheorghe pe care l-a numit ”prietenul si mentorul sau”.

”M-as bucura enorm sa trec de acest duel cu brio si sa nu cad cu Mario la duelul adevarat de la Exatlon. Pentru ca, nu stiu, ar fi ceva nemaintalnit. Cred ca daca as castiga ar fi cea mai dureroasa victorie a mea, pe plan sportiv. Iar daca as pierde, tot asa, ar fi ceva de genul, cu un ochi as rade si cu unul as plange”, a spus Costin Gheorghe.

”Probabil ar fi cea mai neplacuta situatie sa trebuiasca sa ma lupt cu Costin Gheorghe, cel care este colegul meu de camera si totodata il pot numi mentorul meu pentru ca m-a salvat din multe situatii critice aici”, a spus Mario Fresh.

Urmaritii declaratiile lor in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: