Ovidiu Jimborean s-a intors in Romania! Primele imagini cu Razboinicul la aeroport dupa ce a fost eliminat de la EXATLON Romania – sezonul 3

Ovidiu Jimborean s-a intors in Romania! Primele imagini cu Razboinicul la aeroport dupa ce a fost eliminat de la EXATLON Romania – sezonul 3

Dupa ce a pierdut duelul impotriva lui Alex Stoica cu scorul de 5 – 0, Ovidiu Jimborean a fost nevoit sa paraseasca competitia EXATLON Romania – sezonul 3.

”Exact cum mentionam si la unele testimoniale, eu vad Exatlonul ca pe o loterie. Astazi ai o zi mai buna, maine ai o zi mai proasta. Astazi am reusit sa ajunge spre final, dar nu am reusit sa finalizez. Se pare ca stau mai prostut cu tinta, cu aruncarea in cub. Voi merge acasa. Credeti-ma ca, cel putin o luna de zile, doar asta o sa fac.

Fiecare cub pe care o sa il vad, fiecare geam al vecinilor pe care o sa il vad, o sa arunc. Si, incet, incet, o sa ma perfectionez. Probabil ca asa mai fi avut multe de spus in aceasta competitie, dar din pacate drumul meu, sau basculanta mea cu asflat se termina aici. Pana aici pot sa fac eu drumul asta.

De aici incolo ma bazez ca echipa mea sa mearga mai departe si sa faca tot posibilul sa nu mai ajungem in aceasta situatie, pentru ca doare. Doare foarte tare. Si daca e sa fi invatat astazi ceva din competitia asta, le ziceam si colegilor mei inainte de a ne urca aici sus pe podium, ca am invatat sa ma detasez mai usor de persoane.

Pentru ca eu ma atasez foarte usor de foaret multe persoane, chiar daca nu sunt dependent de oameni asa cum unii oameni sunt dependenti de mine. Din pacate, cine imi cade drag la suflet, il scot greu.

Astazi, probabil ca si asta a fost o tensiune asupra mea si m-a facut sa ratez tinta. Nu a fost intentionat, daca cineva vrea sa creada acest lucru sau ar fi vrut sa creada acest lucru. Pur si simplu nu a fost ziua mea… (…)”, a spus Ovidiu Jimborean inainte de a parasi competitia.

Iata primele imagini cu Razboinicul la aeroport, dupa ce a revenit in Romania:

Ovidiu Jimborean

Citeste mai multe despre: