Premiera! Este pentru prima oara in istoria Exatlon! Ce echipa a CASTIGAT jocul special!

Premiera! Este pentru prima oara in istoria Exatlon! Ce echipa a CASTIGAT jocul special!

Momente incredibile la Exatlon Romania. Dupa ce ultimul meci s-a reluat, in urma fotofinish-ului, chiar inaintea jocului a inceput o ploaie torentiala in Republica Dominicana.

Nicoleta Lunca si Andreea Arsine au rejucat meciul in urma unul fotofinish care a aratat egalitatea.

”Fotofinish, prieteni, asadar. Unul dintre cele mai stranse pe care le-am vazut aici la Exatlon Romania. Inainte de toate, dati-mi voie sa va explic pe scurt ce s-a intamplat. Prima franghie care atinge bara de acolo este a Nicoletei. Dar ea sare. Regula spune ca ea trebuie sa se agate. Momentul in care se afla in aer este clipa in care pleaca aruncarea Andreei Arsine si vine momentul.

A durat foarte mult. Vine momentul in care ne-am uitat cu atentie, cu mare, mare atentie si decizia finala este: punctul de rejoaca. Pentru ca au atins in acelasi timp franghiile, frangia albastra si franghia rosie’‘, a spus Cosmin Cernat.

Cel de al doilea meci dintre cele doua atlete s-a jucat pe o ploaie torentiala. Totusi, cea care a reusit sa puncteze pentru echipa sa a fost Nicoleta Lunca. Astfel, jocul a fost castigat de Razboinici, cu scorul de 10 la 6. Este prima lor victorie, dupa o serie de mai multe infrangeri consecutive.

Urmariti finalul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: