Prima reactie a lui Costin Gheorghe dupa acuzatiile lui Iulian Angelescu: ”Le-a spus un alt coleg de al meu…”

Prima reactie a lui Costin Gheorghe dupa acuzatiile lui Iulian Angelescu: ”Le-a spus un alt coleg de al meu…”

Primul conflict de la Exatlon Romania sezonul 3 a aparut intre Iulian Angelescu de la Razboinci si Costin Gheorghe de la Faimosi.

In timpul meciului de ieri, Iulian s-a accidentat si a fost dus la spital, in timp ce concura cu Costin Gheorghe. Iulian Angelescu i-a cerut explicatii lui Costin, dupa ce acestuia i s-a spus de catre Razboinici ca fotbalistul Costin Gheorghe ar fi spus ca se preface cu accidentarea.

”M-a luat salvarea, am mers la spital. Cand am ajuns acasa colegii mi-au spus ca fotbalistul Costin m-a acuzat ca m-am lasat sau ca am improvizat aceasta durere pentru a lasa oportunitatea sa joace altcineva sau ceva de genul. Si el tipa pe traseu ca ”vreau punctul, vreau punctul””, a spus Iulian Angelescu.

Costin Gheorghe a raspuns la acuzatiile facut de Iulian spunand ca un alt Faimos ar fi facut acele afirmatii si ca a fost luat prin surprindere de reactia lui Iulian.

”Iulian cand a inceput sa faca niste afirmatii despre mine nici nu ma asteptam, nu stiam ce vrea sa zica. El s-a luat de mine… Eu am ramas blocat, nu am stiut ce sa raspund. Dar nu intelegeam la ce se refera. 

Le-a spus un alt coleg de al meu, nu conteaza numele lui, pentru ca noi suntem o echipa.”, a spus Costin Gheorghe.

Citeste mai multe despre: