Razboinicii, deranjati de declaratiile lui Cosmin Marin din timpul ceremoniei: ”Tocmai el se gaseste sa comenteze…”

Razboinicii, deranjati de declaratiile lui Cosmin Marin din timpul ceremoniei: ”Tocmai el se gaseste sa comenteze…”

Exatlon Romania 9 martie: Cosmin Marin a fost eliminat de la Exatlon Romania dupa ce a pierdut meciul impotriva lui Alex Stoica. In cadrul ceremoniei de dupa duel, aceasta a facut declaratii care i-au deranjat pe Razboinici.

”Mi-am dorit inca din prima zi sa aduc puncte, sa ajut echipa. Am intrat intr-un ritm destul de accelerat, destul de greu, repet. Asta nu este o scuza. Am foarte multi ani de sport in spate si ca tot venea vorba de ascultat sfaturi de pe margine, eu ascultam doar sfatul antrenorului care de multe ori ma motiva, de multe ori ma certa, dar intotdeauna ascultam antrenorul si de cand a plecat Giani… au inceput unii sa vorbeasca mai mult, altii mai putin si eu de fiecare data cand am fost cu colegii pe traseu, cand am fost la final n-am reprosat nimanui nimic. Ba, din contra, nu am tipat, am spus constructiv si i-am lasat pe cei cu experienta sa vorbeasca mai mult. 

Mai mult de atat chiar nu am ce sa spun. Am zis tot ce se putea spune. Nu imi place sa vorbesc asa mult si prost si fara rost. Am spus ce era esential. Inca o data, imi cer scuze daca am suparat pe cineva si le doresc multa bafta colegilor mei”, a spus Cosmin Marin.

”S-a gasit el care vine si nou si in loc sa se integreze si sa vrea sa progreseze si sa-si doreasca sa continue, sa ramana, sa aduca puncte, tocmai el se gaseste sa comenteze”, a spus Alex Stoica.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: