Un baiat de la Faimosi va fi ELIMINAT! Cine are cele mai bune procentaje si cine intra la duel!

Un baiat de la Faimosi va fi ELIMINAT! Cine are cele mai bune procentaje si cine intra la duel!

Exatlon Romania 19 martie: Meci incredibil in aceasta seara in meciul de eliminare! Ambele echipe si-au dorit sa castige cel mai important meci al saptamanii. Echipa Razboinicilor a jucat fara un membru. Nicoleta Lunca nu s-a simtit bine si nu a putut concura.

Jocul a fost inceput in forta de Faimosi, care au condus cu 4 la 1 in prima runda. Razboinicii au reusit sa recupereze diferenta si egaleze scorul. Apoi, s-a mers din punct in punct pana la 7 egal.

De aici, Razboinicii au inceput sa castige avans. S-a ajuns la scorul de 9-7 in favoarea Razboinicilor, dupa care 9-8.

Punctul decisiv a fost adus de Iuliana Aradi, singura fata de la Razboinici, impotriva Cristinei Constantinescu. Aceasta a izbucnit in lacrimi, iar Giubi a plecat spre ocean. In acelasi timp, Iuliana Aradi a fost ridicata pe brate de colegii sai, in semn de multumire.

Un baiat de la Faimosi isi va lua ADIO de la competita Exatlon Romania si va merge acasa, in Romania.

”Numele celui care are cele mai mici procentaje este  Mario Fresh! Mario, un zambet care ascunde diverse lucruri, in ciuda tineretii, dar e normal sa fie asa. Si acum sa aflam numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa rosie. Numele este Ion Surdu”, a spus Cosmin Cernat.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: