Mihai Berar a fost eliminat de la Exatlon Romania! Primele declaratii: ”Am slabit destul de mult. Mi-a adus aminte de scoala militara”

Mihai Berar a fost eliminat de la Exatlon Romania! Primele declaratii: ”Am slabit destul de mult. Mi-a adus aminte de scoala militara”

Exatlon Romania 5 mai: Meci plin de tensiune in aceasta seara. Faimosii si Razboinicii se lupta pentru protectie . Cei care au castigat sunt Faimosii. Asadar, un baiat de la Razboinici va pleca acasa in Romania.

Cosmin Cernat a anuntat cine va intra automat la duel si cine are cele mai bune procentaje din echipa Razboinicilor:

”Voi incepe cu cel care intra automat la duel ci care are cele ma mici procentaje. Numele lui este Cristi Dumitrache. Numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa Razboinicilor este Nicoleta Lunca”, a spus Cosmin Cernat.

Razboinicii au decis cine este cel care va merge la duel alaturi de Cristian Dumitrache. Nicoleta Lunca a spus cine este cel nominalizat:

”O situatie foarte neplacuta, Chiar am vorbit care sa intre la duel cu Cristian. O decizie foarte grea. Daca as fi putut sa ii tin pe toti langa mine ar fi fost minunat, dar aceasta este competitia si toti ajungem la acest duel. I-am promis Iuliei ca o sa am grija de ei, dar se pare ca astazi nu am reusit. Acest lucru l-am decis, am zis sa mai lasa putin tensiunea. Am zis: baieti, hai sa facem piatra, foarfece, hartie. Este un joc din copilarie. Astazi, cu Cristian, va intra la duel Mihai”, a spus Nicoleta Lunca.

Cel care a reusit sa castige duelul si sa ramana cu doua vieti este Cristian Dumitrache. Asadar, Mihai Berar este cel care pleaca acasa, in Romania. 

”Eu iti multumesc pentru cuvintele frumoase, Cosmin. Si pentru mine a fost o onoare si este faptul ca te-am cunoscut pe tine si pe intreaga echipa Exatlon. Nu imi plac despartirile lungi, asa ca voi fi scurt. Am venit aici in Exatlon cu ideea de a promova spiritul de echipa si asta am incercat sa fac cu echipa Razboinicilor. Am incercat sa incheg o familie si ma bucur foarte mult ca am reusit.

Chiar suntem o familie, familia Razboinicilor. Dar, la randul meu am si invatat cateva lectii pe parcurs, pentru ca este exact cum discutam mai devreme, uneori nu conteaza finalul, conteaza parcursul pe care il ai pana ajungi la acel final. Iar eu am invatat niste lectii valoroase aici, la Exatlon, una dintre ele fiind bucuria pe care o aduc lucrurile simple. Familia. Iti apreciezi mult mai mult familia in momentul in care esti la mare distanta de ea si nu ai legatura cu nimic de acasa.

Iti apreciezi foarte mult colegii cu care imparti o felie de paine, cu care stai zi de zi si va cunoasteti toate povestile si toata istoria si toate evenimentele care s-au intamplat si au adus toate aceste persoane minunate in acest concurs. Pentru mine drumul, nu pot spune ca a fost usor, cu toate ca sunt obisnuit cu conditiile grele si cu greutatile in viata.

Am avut parte de greutati si aici la Exatlon, incepand de la accidentare, la lipsa de hrana de la cabana. Am slabit destul de mult. Aceasta perioada mi-a adus aminte si de scoala militara, pentru ca, la fel am patit si acolo. Pana sa am juramantul militar am slabit undeva la 10 kilograme.

Si, oarecum sunt multe asemanari intre scoala militara si ce se intampla aici, inclusiv restrictiile. Eu ma bucur foarte mult ca acesti tineri minunati au avut parte de acest parcurs in acest concurs, pentru ca eu spun ca ii va intari pe viitor. I-a ajutat sa isi cladeasca un caracter mult mai frumos. 

Am de transmis si un mesaj catre copiii si catre persoanele care ne urmaresc de acasa. Indiferent de greutatile pe care le aveti, indiferent de greutatile pe care le-ati avut, incercati sa va fixtati niste obiectiva frumoas,e niste obiective marete, tintiti sus si sacrificati-va pentru acest obiectiv. Munciti mult pentru ca asa cu siguranta veti reusi in viata. Fiti mai patrioti si iubiti-va tara!”, a spus Mihai Berar.

Urmariti intreg discursul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: