Eliminari Sezonul 3 Exatlon Romania

In sezonul 3 Exatlon Romania, traseele  vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive.

”Am o veste si pentru voi si pentru cei de acasa. In acest sezon, al treilea, la Exatlon Romania, editia 2019, vom avea doi castigatori, unul la masculin si unul la feminin. Vom avea, practic, doua finale. Una a baietilor si una a fetelor! Castigatorul va pleca acasa cu 50.000 de euro, castigatoarea va pleca si ea acasa tot cu 50.000 de euro. Sa aveti mult succes!”, a spus Cosmin Cernat.

Cine a fost eliminat de la Exatlon Romania, sezon 3, pana acum?

9 iunie: Nicoleta Lunca si Gabriel Nedelcu au pierdut Marea Finala in fata lu Ion Surdu si a Andreei Arsine!

8 iunie: Andrei Botoaca si Catalina Seicaru sunt eliminati de la Exatlon Romania in semifinale!

27 mai: Cristina Constatinescu si Costin Gheorghe au fost eliminati de la Exatlon Romania

Cristina Constatinescu si Costin Gheorghe au fost eliminati de la Exatlon Romania inainte de semifinale. Cei doi au pierdut duelurile de eliminare. Cu ochii in lacrimi, dar impacati, cei doi si-au luat la revedere de la colegii lor.

18 mai: Cristian Dumitrache este eliminat de la exatlon Romania, in play-off

Duelul a fost unul decisiv, scorul a fost de 3 la 0 in favoarea lui Gabriel Nedelcu. Cel care pleaca acasa, in Romania, este Cristian Dumitrache.

”Multi am fost, putini am ramas pe acest podium, dar a ramas esenta. Gabi impreuna cu Nico sunt cei mai buni”, a spus Cristian.

5 mai: Mihai Berar este eliminat de la Exatlon Romania

Cel care a reusit sa castige duelul si sa ramana cu doua vieti este Cristian Dumitrache. Asadar, Mihai Berar este cel care pleaca acasa, in Romania.

” Am venit aici in Exatlon cu ideea de a promova spiritul de echipa si asta am incercat sa fac cu echipa Razboinicilor. Am incercat sa incheg o familie si ma bucur foarte mult ca am reusit”, a spus Mihai Berar.

21 aprilie: Andreea Zaragiu este eliminata de la Exatlon Romania

Doua Faimoase s-au luptat din greu pentru a ramane in competitie. Ambele au ajuns la o viata si s-a jucat meciul decisiv. Astfel, la o diferenta de doar o minge, cea care ramane in competitie este Andreea Arsine. Andreea Zaragiu a fost eliminata de la Exatlon Romania.

14 aprilie: Iulia Aradi este eliminata de la Exatlon Romania

In urma unui duel plin de tensiune si de emotie, cea care pleaca acasa in Romania este Iulia Aradi. Asadar, Nicoleta Lunca ramane in continuare in competitie!

”Astazi am avut parte de un duel, un duel cu viitoarea castigatoare a acestui concurs, cu Nicoleta. Nicoleta este o persoana puternica, isi merita locul aici, a demonstrat pana in acest moment. Stiu ca va veni acasa cu acel trofeu”, a spus Iulia Aradi.

7 aprilie: Alex Stoica este eliminat de la Exatlon Romania

Alex Stoica si Cristian Dumitrache s-au duelat. Scorul a fost unul categoric, de 3 la 0 pentru Cristian Dumitrache. Asadar, Alex Stoica este eliminat de la Exatlon Romania!

2 aprilie: Ciprian Maris este eliminat de la Exatlon Romania

Duelul a fost unul categoric, Andrei Botoaca a castigat duelul cu scorul de 3 la 0. Asadar, Ciprian Maris este cel care se intoarce acasa, in Romania.

”Multumesc pentru toate cuvintele de lauda si de bine, despre mine. Vreau sa va spune ca am incercat sa il sabotez si pe Giubi, aseara i-am dat mai mult de mancare. Ba, mananca, poate esti mai lent si tu pe traseu! Si nu mi-a iesit. Dar asta este. Eu am incercat! Bine, era o gluma! Vreau sa spun ca ma bucur tare mult ca am luat parte la acest fenomen, pentru mine este un fenomen, numit Exatlon”, a spus Ciprian.

26 martie: Mirela Spridon este eliminata si se intoarce in Romania!

Andreea Arsine si Mirela Spridon au jucat un meci decisiv. Desi avea avans, Mirela Spridon a pierdut.

Asadar, cea care se va intoarce acasa, in Romania, este Mirela Spridon.

”Am venit ultima aici in echipa, insa nu m-am simtit deloc asa. M-am simtit chiar parte din echipa si pentru asta vreau sa le multumesc colegilor mei, pentru ca ei m-au incurajat de prima data. Chiar si cand intram pe traseu si nu aduceam puncte, ei ma incurajau de fiecare data pentru ca vedeau ca imi doresc foarte mult si ca evoluez”, a spus Mirela.

19 martie: Mario Fresh este eliminat de la Exatlon Romania!

Duelul s-a dat intre Mario Fresh si Andrei Botoaca, zis Giubi. Duelul s-a terminat cu scorul de 2 la 0, in favoarea lui Andrei Botoaca.

Asadar, Mario Fresh este eliminat de la Exatlon Romania!

”In capul meu acum sunt un milion de ganduri care zboara si nu prea pot sa le prind, sa le asez. Daca venea cineva la mine in 2018, anul trecut, si imi spunea ca 2019 va veni cu niste surprize imense pentru mine, nu il credeam. Si uite ca 2019 a inceput cu aceasta surpriza, cu aceasta aventura, Exatlon”, a spus Mario Fresh.

12 martie: Mihaela Popescu este eliminata de la Exatlon Romania

Iuliana Aradi si Mihaela Popescu au intrat la duelul de eliminare.

Duelul a fost unul plin de emotii pentru Razboinici. Cea care a castigat cu scorul de 2 la 1 a fost Iuliana Aradi. Asadar, Mihaela Popescu se intoarce acasa, in Romania.

11 martie: Irina Postolea este nevoita sa paraseasca Exatlon Romania din cauza accidentarii la umar

Din primele informatii, acesteia i s-a deslocat umarul drept. Irina a fost dusa la spital, de urgenta, pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate.

Intoarsa la baraca, pentru a-si lua ramas bun de la colegii ei, Irina Postolea a spus cat de grava este, de fapt, accidentarea ei:

”De fapt am venit sa… Sa-mi iau ramas bun. Din pacate astazi, da, e ultima zi aici. E de operatie, si nu-i de joaca, mai ales ca… Ma rog, mi-am dorit aici, stii? Mi-am dorit. Daca era dupa mine, poate ma duceam pe traseu si cu mana asa si pe targa”, a spus Irina Postolea.

5 martie: Cosmin Marin este eliminat de la Exatlon Romania dupa duelul cu Alex Stoica.

”Alaturi de Alex, astazi la duel, va intra Cosmin, din pacate” a spus Iuliana Aradi.

In duelul de eliminare Alex a reusit sa isi pastreze cele trei vieti, in timp ce Cosmin a pierdut toate meciurile.

Asadar, Razboinicul care va pleca acasa, in Romania, este Cosmin Marin.

27 februarie: Razboinica Ana Maria Cazan este eliminata de la Exatlon Romania!

Dupa ce Giani Kirita a parasit Exatlon Roamania, echipa Razboinicilor a mai avut parte de inca o pierdere. Mai intai au pierdut meciul de protectie cu scorul de 10 la 1 in favoarea Faimosilor, apoi Razboinicii au trimis doua fete la duel.

Cea care a avut cele mai slabe procentaje este Ana Cazan. Alaturi de ea, la duel a fost trimisa Mihaela Popescu, in urma voturilor echipei.

Cea care a fost eliminata de la Exatlon Romania este Ana Cazan, pierzand duelul cu scorul de 2 la 0.

12 februarie: Faimosul Calin Serban este eliminat de la Exatlon Romania

A fost un duel plin de tensiune in echipa Faimosilor, in aceasta seara. Cei care s-au duelat au fost Ciprian Maris si Calin Serban. Asadar, cel care a pierdut, cu scorul de 3 la 0 este Calin Serban.

5 februarie: Ana Maria Stamen este eliminata de la Exatlon Romania

Ana Maria Stamen a fost eliminata de la Exatlon Romania. Aceasta a pierdut duelul impotriva Mihaelei Popescu.

Cel de-al treilea joc de protectie a luat sfarsit cu un scor categoric, de 9 la 1 in favoarea Faimosilor.Singurul punct de la Razboinici a fost adus de Mihaela Popescu. Ceilalti Razboinici nu au reusit sa puncteze deloc, iar presiunea a crescut din ce in ce mai mult.

29 februarie: Ovidiu Jimborean este eliminat de la Exatlon Romania

Ovidiu Jimborean este eliminat de la Exatlon Romania! Acesta a pierdut duelul impotriva lui Alex Stoica, cu scorul de 5 vieti la zero.

Desi, Ovidiu nu avea cele mai mici procentaje, acesta nu a reusit deloc sa puncteze pe acest final impotriva lui Alex Stoica.

22 ianuarie: AMI este eliminata de la Exatlon Romania! AMI a fost eliminata de Catalina Seicaru.

Cu lacrimi in ochi, AMI a spus adio aventurii sale in Republica Dominicana si si-a luat la revedere de la colegii ei.

22 ianuarie: Iulian Angelescu isi ia ’’La revedere’’ de la competitie din cauza unei accidentari

Iulian Angelescu a parasit Exatlon Romania din cauza problemelor medicale. Din cauza problemelor la umar, acesta este nevoit sa renunte la competitie. Vestea a venit ca un soc pentru colegii sai, care il considerau ”sufletul” echipei.

20 ianuarie: Diana Pivniceru paraseste competitia in urma unei accidentari

Momente grele la Exatlon Romania! Diana Pivniceru a fost nevoita sa paraseasca Exatlon Romania in urma problemelor medicale de la genunchi. In lacrimi, Diana acceptat cu greu faptul ca nu mai poate continua.


Zece Faimosi si zece Razboinici s-au aruncat intr-o lupta reala, cu miza uriasa, premiul de 100.000 de Euro, dar si aprecierea a milioane de oameni! In acest sezon intra adevarati campioni, pasionati de sport, oameni pregatiti fizic si psihic, determinati sa ramana pana la final in concurs, pentru a demonstra ca nu au ajuns intamplator in competitie.

Stiri despre: eliminare