Ana Maria Cazan este eliminata de la Exatlon Romania! Mesaj pentru Razboinici: ”Sper ca vor ajunge la vila”

Ana Maria Cazan este eliminata de la Exatlon Romania! Mesaj pentru Razboinici: ”Sper ca vor ajunge la vila”

Dupa ce Giani Kirita a parasit Exatlon Roamania, echipa Razboinicilor a mai avut parte de inca o pierdere. Mai intai au pierdut meciul de protectie cu scorul de 10 la 1 in favoarea Faimosilor, apoi Razboinicii au trimis doua fete la duel.

Cea care a avut cele mai slabe procentaje este Ana Cazan. Alaturi de ea, la duel a fost trimisa Mihaela Popescu, in urma voturilor echipei.

Cea care a fost eliminata de la Exatlon Romania este Ana Cazan, pierzand duelul cu scorul de 2 la 0.

”In primul rand, ma bucur foarte mult ca am ajuns in aceasta competitie. Mi-am dorit foarte mult acest lucru. Mi-am dorit foarte mult sa raman in aceasta minunata competitie, insa, nu a fost ziua mea. Poate, cel de sus asa a vrut! Poate, acasa ma asteapta ceva mai bun decat aici! Ma bucur tare mult ca am cunoscut niste oameni minunati, cu care mi-am impartit gandurile bune, gandurile rele. Am creat o familie si din motivul acesta sunt si foarte emotionata. 

In primul rand, echipa Razboinicilor este o echipa care lupta foarte mult, chiar daca am avut o perioada, cu totii, de infrangeri. Insa, sunt oameni puternici, au un moral foarte bun si sper in continuare ca vor ajunge si la vila, ca vor da tot ce este mai bun pe trasee si voi fi alaturi de ei.

Nu aici, ci in spatele televizorului, alaturi ce ceilalti colegi care au plecat: Iulian, Ovi, Ana Stamen. Chiar o sa ma intalnesc cu ei si va vom barfi, sa zic asa. Imi pare rau ca plec in momentul acesta acasa. Consider ca mai aveam multe de spus in aceasta competitie, insa pot spune ca mi se vor deschide, poate, alte porti, acasa”, a spus Ana Maria Cazan.

Urmariti discursul ei in materialul video de mai jos:

Cine este Ana Maria Cazan:

Ana Maria Cazan provine din Bucuresti iar pe plan sportiv s-a remarcat in cadrul competitiilor de atletism, unde a castigat numeroase probe si medalii, ocupand locul 3 la nationale si locul 1 la biatlon in cadrul Balcaniadei.

Sport a inceput sa practice de la varsta de 4 ani, cand a pasit in sala de gimnastica, dar in urma unei interventii chirurgicale a fost nevoita sa se opreasca, astfel ca s-a axat pe atletism.

Citeste mai multe despre: