Ce BOLID de lux si-a cumparat Andreea Arsine dupa ce a castigat MARELE PREMIU! Uite cat de sexy este la volan!

Ce BOLID de lux si-a cumparat Andreea Arsine dupa ce a castigat MARELE PREMIU! Uite cat de sexy este la volan!

Andreea Arsine si Ion Surdu sunt marii castigatori Exatlon Romania sezonul 3! Andreea Arsine a spus, in discursul de final de ceremonie, faptul ca ii va dona Nicoletei Lunca o suma de bani din premiul castigat de ea.

”Cu marele premiu am spus deja ca vreau sa imi iau o casa. Deci o sa ii investesc. Si am zis ca si o suma de bani din premiul castigat voi vrea sa i-o dau Nicoletei. Pentru ca, chiar daca am fost adversare si chiar daca nu a fost in aceeasi echipa cu mine, decizia am luat-o pentru ca si ea a muncit foarte mult si, repet, chiar daca am fost adversare sunt un om capabil sa recunoasca oamenii care muncesc si Nicoleta a muncit si ea la fel de mult. Iar faptul ca nu a avut, nu stiu, o zi favorabila sau ca nu a fost sansa ei, asat nu inseamna ca ea nu a muncit pe parcursul competitiei”, a spus Andreea Arsine.

Citeste si: FOTO EXCLUSIV Ce masina conduce Andreea Arsine, castigatoarea sezonului 3 Exatlon Romania! Ce bolid de lux vrea sa isi cumpere!

Andreea a spus ca isi doreste sa isi schimbe masina si ezita intre doua branduri premium de masini de lux. In cele din urma s-a decis si a trecut imediat la fapte.

Andreea Arsine nu a ezitat si si-a cumparat o masina noua, de lux. Iata primele imagini cu super bolidul de zeci de mii de euro:

Citeste mai multe despre: