Iuliana Aradi este eliminata de la Exatlon Romania! Pe cine vede castigand Marele Trofeu!

Iuliana Aradi este eliminata de la Exatlon Romania! Pe cine vede castigand Marele Trofeu!

Exatlon Romania 14 aprilie: Deznodamant incredibil in aceasta seara la Exatlon Romania. Faimosii au castigat protectia si vila, a doua oara consecutiv.

Eliminarea se face de la fete, asadar Iulia Aradi si Nicoleta Lunca intra automat pe duel. Razboinicii vor ramane doar 4, cu o singura fata, in timp ce Faimosii sunt in formula de 7.

Nicoleta Lunca si Iulia Aradi intra automat in duelul pentru eliminare. Ambele fete sunt extrem de emotionate si niciuna nu isi doreste sa plece acasa.

In urma unui duel plin de tensiune si de emotie, cea care pleaca acasa in Romania este Iulia Aradi. Asadar, Nicoleta Lunca ramane in continuare in competitie!

”Astazi am avut parte de un duel, un duel cu viitoarea castigatoare a acestui concurs, cu Nicoleta. Nicoleta este o persoana puternica, isi merita locul aici, a demonstrat pana in acest moment. Stiu ca va veni acasa cu acel trofeu. A fost o experienta de viata foarte frumoasa, ma bucur ca am ajuns aici.

Intr-adevar, cand am venit prima data in competitie avea o temere ca nu ma voi putea integra, dar acesti oameni m-au primit cu bratele deschise si m-am integrat foarte bine. Ma bucur ca i-am cunoscut.

Vreau sa le spun oamenilor de acasa ca am luptat si vor lupta impreuna cum zic mereu, pana la ultimul punct si cu siguranta vor demonstra. Vreau ca trofeele Exatlon sa fie in aceasta echipa pentru ca sunt oameni puternici si au demonstrat pana in momentul de fata’‘, a spus Iulia Aradi.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Pasionata de sport si de viata sanatoasa, Iuliana a intrat in competitia „Exatlon” pentru a dovedi ca poate sa se adapteze intr-un concurs extrem de dur si, de asemenea, ca toate antrenamentele de pana acum i-au calit atat trupul, cat si spiritul.

Faptul ca a fost aleasa dintre miile de participanti la casting pentru a participa intr-un concurs de o asemenea anvergura o face extrem de optimista in ceea ce priveste rezultatele sale in concurs. Un prim mare pas a fost facut, depinde doar de ea sa mearga cat mai departe in competitie.

Originara din Bucovina, Suceava, Iuliana a debutat în sport la 14 ani, fiind remarcata de un antrenor la școală unde învață și îndrumat către atletism. Are numeroase titluri naționale și internaționale la atletism, fiind componenta a lotului național al România.

Citeste mai multe despre: