Ionut sau Vladimir? Castigatorul „Exatlon” va fi ales in aceasta seara, de la ora 19:45, in direct, prin votul publicului! Fostii concurenti „Exatlon” vor intra si ei in direct, cu Republica Dominicana, din studiourile Kanal D!

In aceasta seara, Finala „Exatlon” va fi transmisa, in direct, la Kanal D, din Republica Dominicana.

In platourile Kanal D se vor afla, in timpul acestei emisii istorice,  concurentii care au revenit in tara, dupa eliminarile succesive de pana acum. Acestia vor intra in direct cu fostii lor coechipieri aflati in Republica  Dominicana, vor depana amintiri si vor raspunde si ei intrebarilor adresate de Cosmin Cernat, ca si cum ar fi in Arena „Exatlon”. Castigatorul „Exatlon” va fi ales astazi, in direct, prin votul publicului!

Tot astazi, dupa ultima editie a reality-ului revolutionar „Exatlon”, va urma o editie cu totul speciala „WOWBiz”, in care fostii concurenti vor dezbate tot ceea ce s-a intamplat in aceasta seara, in live-ul finalei „Exatlon”, dar si intamplari nestiute pana acum din culisele celui mai iubit si intens reality din Romania.   

Nu pierdeti un spectacol total si momentul alegerii castigatorului „Exatlon”, prin votul telespectatorilor,  in aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D!