E oficial! Giani Kirita si Ionut “Jaguarul” Sugacevschi se intorc la Exatlon Romania in sezon 2! Afla detaliile

E oficial! Giani Kirita si Ionut “Jaguarul” Sugacevschi se intorc la Exatlon Romania in sezon 2! Afla detaliile

Veste bomba pentru fanii Exatlon Romania! Giani Kirita si Ionut Sugacevschi  pleaca spre Republica Dominicana pentru a se alatura, din nou, echipelor care i-au consacrat.

Giani Kirita a fost unul dintre cei mai iubiti concurenti Exatlon Romania din sezonul 1, datorita temperamentului sau vulcanic. Acesta a fost recunoscut ca liderul echipei Faimosilor. Giani Kirita a reusit sa slabeasca foarte mult pe durata parcursului sau la Exatlon Romania si a ajuns pana aproape de semifinala.

Citeste si: Fericire uriasa la #Exatlon! Faimosii si-au vazut noul coleg si au fost in extaz de bucurie! Cine i-a facut sa reactioneze asa

Ionut Sugacevschi a fost unul dintre cei mai buni si apreciati atleti din echipa Razboinicilor din sezonul trecut. Ionut Sugacevschi a ajuns in Marea Finala, unde a pierdut in fata lui Vladimir Draghia premiul de 100.000 de euro.

La doar cateva luni terminarea primul sezon Exatlon, Giani Kirita si Ionut Sugacevschi se intorc in Republica Dominicana.

Motivul plecarii il veti afla in aceasta seara, de la 23:15, la ”FanArena”.

Nu pierde astazi, „FanArena”, de la 23:15, pentru a afla chiar de la cei doi fosti concurenti „Exatlon” care este motivul pentru care se vor intoarce in Republica Dominicana!

Ne puteti urmari pe Kanal D sau online pe kanald.ro/live.

 

 

Citeste mai multe despre: