Naomi, pusa la zid de colegii sai de echipa! “Ai inceput sa fii obraznica!” Iata ce atitudine transanta a avut Ciprian Silasi in seara nominalizarii!

Naomi, pusa la zid de colegii sai de echipa! “Ai inceput sa fii obraznica!” Iata ce atitudine transanta a avut Ciprian Silasi in seara nominalizarii!

Vizibil deranjat de comportamentul lui Naomi, Ciprian Silasi a rabufnit, aratandu-si dorinta de o elimina pe colega sa din competitie cu orice pret.

 Seara trecuta, Naomi Musca a fost concurenta care a parasit competitia Exatlon, ca urmare a pierderii duelului cu Corina Petrut.
Dupa esecul suferit in jocul de protectie, Razboinicii s-au vazut nevoiti sa decida pe cine vor trimite la duel alaturi de Corina, care a avut cel mai slab procentaj in saptamana trecuta.


Seara in care Razboinicii s-au reunit pentru a face nominalizari a fost extrem de dificila pentru Naomi, deoarece s-a confruntat fatis cu nemultumirile colegilor sai, dar si cu replici taioase din partea acestora.
Cel care a avut cea mai transanta atitudine fata de Naomi a fost Ciprian Silasi, care si-a expus nemultumirea ca aceasta dauneaza echipei pentru ca nu stie sa inoate si implicit nu poate concura pe traseele cu bazine mari. Ciprian nu a ezitat sa ii reproseze colegei sale si faptul ca a devenit din ce in ce mai nerespectuoasa cu toti coechipierii.

“Avem o foarte mare problema ca nu inoata, ca a inceput sa fie obraznica! Cel mai slab jucator de la Exatlon era inca de data trecuta Naomi. Daca ea crede ca va ramane de maine aici, eu va spun sincer ca in jocurile unde avem bazin cu apa,  nu voi intra, daca nici ea nu joaca!”, a spus raspicat, Ciprian Silasi.

Citeste mai multe despre: