Vladimir Draghia, despre MOTIVELE pentru care a parasit Exatlon Romania din postura de antrenor: ”Asa cum multi dintre voi si-au dat seama…”

Vladimir Draghia, despre MOTIVELE pentru care a parasit Exatlon Romania din postura de antrenor: ”Asa cum multi dintre voi si-au dat seama…”

Cosmin Cernat a facut, in aceasta seara, un anunt care i-a lasat atat pe Faimosi cat si pe Razboinici in lacrimi. Cosmin Cernat a anuntat ca Vladimir Draghia si Giani Kirita si-au incheiat misiunea la Exatlon Romania. Cei doi vor pleca acasa, lasand echipele sa se descurce pe cont propriu.

La scurt timp dupa acest anunt, Vladimir Draghia a postat un mesaj pe retelele de socializare in care le-a multumit Faimosilor si in care a explicat ca misiunea lui la Exatlon Romania s-a incheiat.

”Așa cum mulți dintre voi deja și-au dat seama, misiunea mea la Exatlon – Sezonul 3 tocmai s-a încheiat.
Participarea mea în calitate de antrenor a fost mai mult decât un vis împlinit. Nici nu am visat să mă întorc la Exatlon împreună cu @alice.cavaleru și Zora, să merg pe aceeași plajă pe care am îndurat foame, frig, căldură, dor, dor, dor, timp de cinci luni.

Am avut noroc de o echipa superbă, formată din oameni motivați, dispuși să învețe. M-au tratat încă de la început cu respect și le mulțumesc pentru fiecare zi petrecută împreună. Le mulțumesc pentru victoriile frumoase, pentru nebunia zilnică pe care am trăit-o împreună.
Le doresc, așa cum am spus-o și la despărțirea de ei, să rămână oameni.
Să câștige cei mai buni!”’

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Așa cum mulți dintre voi deja și-au dat seama, misiunea mea la Exatlon – Sezonul 3 tocmai s-a încheiat. Participarea mea în calitate de antrenor a fost mai mult decât un vis împlinit. Nici nu am visat să mă întorc la Exatlon împreună cu @alice.cavaleru și Zora, să merg pe aceeași plajă pe care am îndurat foame, frig, căldură, dor, dor, dor, timp de cinci luni. Am avut noroc de o echipa superbă, formată din oameni motivați, dispuși să învețe. M-au tratat încă de la început cu respect și le mulțumesc pentru fiecare zi petrecută împreună. Le mulțumesc pentru victoriile frumoase, pentru nebunia zilnică pe care am trăit-o împreună. Le doresc, așa cum am spus-o și la despărțirea de ei, să rămână oameni. Să câștige cei mai buni!

O postare distribuită de Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia) pe

”Tocmai asta voiam sa iti spun, ca sunt de doua sezoane la Exatlon, mai bine de sase luni in care, in fiecare saptamana, a plecat cate cineva. Si in fiecare saptamana am stat pe aceeasi banca rosie si mi-am luat ”la revedere” sau ”adio” de la cineva. Si este prima data dupa foarte, foarte multe saptamani si luni, prima data cand eu sunt cel care pleaca.

Eu sunt cel care isi ia ”la revedere” de la colegii lui. A fost chiar o onoare sa ii antrenez pe oamenii astia pentru ca au fost foarte receptivi, am avut cine lucra. Nu puteam sa cer o echipa mai buna! Sper ca sfaturile mele sa va tina pana la sfarsit! Atat cele din traseu, cat si cele din afara traseului, din casa. Ma bucur ca am reusit sa stam atat e mult la vila! Ma bucur ca i-am lasat la vila!

Imi lasase unghiile lungi inainte de meciul asta pentru ca am eu chestia asta, nu imi tai niciodata unghiile inainte de un meci important! Si sper foarte mult sa castigati, sa ramaneti intregi. Dar si daca nu o faceti, o sa ramaneti mai puternici! Off! Daca ar fi sa le zic cateva cuvinte lor, ar fi: sa stiti ca nu exista lectie mai buna decat infrangerea si din infrangerile astea prin care ati trecut, si prin care poate o sa mai treceti, sunt sirgur ca o sa cresteti foarte mult!

Din ele o sa veniti mult mai puternici! E nevoie de un adversar puternic pentru ei, pentru sa show-ul asta are nevoie de un spectacol sportiv de calitate. Si in final, o sa va zic ca pierdeti, castigati, important e sa ramaneti oameni, pentru ca la sfarsit, pentru fiecare, asta este adevaratul castig!”, le-a spus Vladimir Draghia.

Citeste mai multe despre: