Primele declaratii ale Dianei Pivniceru! Care este semnficatia selfie-ului pe care il facea dupa fiecare victorie

Primele declaratii ale Dianei Pivniceru! Care este semnficatia selfie-ului pe care il facea dupa fiecare victorie

Diana Pivniceru a ajuns in Romania in aceasta seara! Faimoasa a fost nevoita sa paraseasca competitia Exatlon Romania in urma unei accidentari foarte grave la genunchi. Diana a acceptat cu greu faptul ca nu poate continua.

”Dupa mai multe consultari printre medici, dupa mai multe discutii, dupa mai multe intalniri si dupa analiza tuturor investigatiilor medicale, din pacate, Diana Pivnicceru nu mai poate continua aici, la Exatlon Romania! E un moment greu pentru ea, este un moment greu pentru echipa. E o accidentare care poate pune in pericol urmatoarea perioada din viata ei, cariera ei si, cred eu, am spus-o de fiecare data, cel mai important lucru este sanatatea concurentilor (…)’‘, a spus Cosmin Cernat in momentul in care Diana a fost nevoita sa paraseasca competitia.

Diana Pivniceru a ajuns in aceasta seara in Romania si a facut primele declaratii despre experienta Exatlon Romania:

Acesta a povestit care este semnificatia gestului pe care il facea dupa fiecare victorie:

”Cand am plecat din tara si am facut prima escala la Madrid, am stat vreo 4 ore acolo, am tot repetat tot felul de prezentari personale, maimutareli, a fost o chestie foarte distractiva. Si tot faceam poze. Faceam foarte multe poze si selfie-uri de grup. Mi-a venit pur si simplu pe moment. Nu m-am gandit ca ma duc la Exatlon si daca castig fac selfie, nu, a venit pur si simplu pe moment, spontan. Si faza e ca ei s-au strans imediat, nu au fost surprinsi. M-am dus in fata, am facut selfie si ei s-au pus in poza”, a spus Diana Pivnicieru.

Citeste mai multe despre: