Surpriza de PROPORTII! Cine sunt noii concurenti de la Exatlon Romania? N-o sa-ti vina sa crezi ce varsta si ce ocupatie au!

Surpriza de PROPORTII! Cine sunt noii concurenti de la Exatlon Romania? N-o sa-ti vina sa crezi ce varsta si ce ocupatie au!

Surpriza incredibila la Exatlon Romania! Doi noi concurenti s-au alaturat echipelor! Cei doi sportivi au venit in locul jucatorilor care au plecat din cauza accidentarilor, respectiv Diana Pivniceru si Andrei Angelescu.

In acest moment ambele echipa sunt compelete, numarand 5 fete si 5 baieti.

La Faimosi a venit Spridon Mirela, care are 19 ani si este antrenor de fitness, iar la Razboinici Cosmin Marin, care are 22 de ani si este cadru MAI.

Iata care au fost primele declaratii ale noilor concurenti:

”Bine v-am gasit! Ma numesc Spridon Mirela Cristina, am 19 ani si sunt antrenor fitness. Ma simt foarte entuziasmata acum ca voi participa la Exatlon. Sunt foarte bucuroasa, motivata, voi da tot ce e mai bun din mine. Mi-am dorit mult sa fiu aici si voi profita de ocazie”, a spus Mirela.

”21 de ani. O sa implinesc 22 tocmai de pe 9, acum. Lucrez in Jandarmerie, sunt cadru MAI. Am ajuns la Exatlon pentru ca mi s-a parut o competitie destul de srioasa, eu fiind sportiv, mi-au placut si am avut parte intotdeauna de competitii. In viata chiar am fost ca un Razboinic si am avut o atitudine de Razboinic si nu am renuntat niciodata si mai mult ca sigur nu o sa renunt aici”, a spus Cosmin.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

 

Citeste mai multe despre: