Nicoleta Lunca, despre cel mai greu moment trait la “Exatlon”! Iata ce marturisiri a facut “Razboinica” printre lacrimi!

Nicoleta Lunca, despre cel mai greu moment trait la “Exatlon”! Iata ce marturisiri a facut “Razboinica” printre lacrimi!

Nicoleta Lunca a fost cea mai puternica concurenta din echipa “Razboinicilor“, in cel de-al treilea sezon “Exatlon”.

Tanara Nicoleta Lunca luptat din rasputeri pentru a-si vedea implinit marele vis de a ajunge in finala “Exatlon”. Desi la inceputul competitiei nu spera ca va reusi sa ajunga prea departe, treptat Razboinica s-a ambitionat din ce in ce mai mult si a dat tot ceea a avut mai bun din experienta ei de sportiva de performanta. Ajunsa in marea finala “Exatlon”, Nicoleta Lunca a luptat cu indarjire pentru a castiga premiul mult visat. Insa sansa nu a fost de partea ei si visul de acastiga competitia s-a spulberat. Nicoleta a izbucnit in lacrimi in timpul ceremoniei finale.
Intrebata ce anume a determinat-o sa participe la “Exatlon”, Nicoleta Lunca a marturisit ca si-a dorit sa isi depaseasca limitele si mai cu seama sa redecopere gustul marilor competitii sportive.
“Eu am plecat la “Exatlon” pentru a-mi depasi limitele, pentru a redescoperi frumusetea unei competitii! In “Exatlon” am legat noi prietenii, am intalnit oameni minunati! Ma bucur ca am putut avea o echipa atat de unita, deoarece m-a ajutat foarte mult sa trec peste neajunsurile de la baraca, pentru ca erau conditii foarte grele!”, a spus Nicoleta Lunca.


Pe de alta parte, Nicoleta a vorbit cu sinceritate despre cel mai greu moment trait in cadrul competitiei “Exatlon”. Aceasta a dezvaluit ca cel mai greu moment a fost accidentarea Irinei Postolea, care a marcat-o profund, dar totodata a si ambitionat-o foarte mult pentru a merge cat mai departe in concurs, ravnind pentru primul loc.


“Cel mai greu moment a fost accidentarea Irinei! Dupa plecarea Irinei, pot spune ca acest lucru m-a ambitionat si mai tare, deoarece “Exatlonul” nu i-a mai dat o sansa de a continua! Si in capul meu era numai gandul ca pot sa ajung departe si sa profit de aceasta sansa, pentru ca altii si-au dorit foarte mult sa ramana in acea competitie si sa lupte pana la capat! Acest lucru mi-a dat mie forta si puterea de a merge mai departe!”, a adaugat Nicoleta Lunca.
Fosta Razboinica a declarat ca a reluat legatura cu Irina, la intoarcerea in tara, iar aceasta si-a exprimat regretul pentru faptul ca nu a reusit sa fie ea castigatoare, insa cu toate astea este extrem de mandra de prietena ei.
“Am vorbit cu Irina de cand am iesit din competitie! A ramas putin dezamagita de finala dar a spus ca indiferent de faptul ca am castigat sau nu, pentru ea voi ramane o campioana!

Citeste mai multe despre: