Abia acum a spus ADEVARUL! Alex “Bentita” a spus ce s-a ascuns in spatele conflictului cu Giani Kirita

Abia acum a spus ADEVARUL! Alex “Bentita” a spus ce s-a ascuns in spatele conflictului cu Giani Kirita

Alex Nedelcu, unul din finalistii Exatlon Romania, din primul sezon a vorbit foarte deschis despre conflictul cu Giani si cum l-a afectat la inceput acest duel.

Mai mult, fostul Razboinic a si explicat de ce actualii concurenti nu reusesc sa se mobilizeze si sa faca performanta in meciurile internationale:”Cu Giani am dus un duel foarte aprig, insa, in cele din urma, el a castigat duelul verbal, iar eu de pe teren.

Am inteles asta cand mi-am setat prioritatile si ce vreau eu de la mine. M-am gandit “vrei sa castigi concursul sau vrei sa castigi duelul in fata lui Giani?” Am pus mai mult pret pe concurs si mi-a venit in cap ca nu am de ce sa castig duelul cu Giani. La inceput, imi venea sa ii raspund, insa dupa ce mi-am dat seama ce vreau, din contra, cand nu ii raspundeam, ma simteam mai bine.”

Americanii au foarte multa experienta in spate. Joaca dupa alte strategii si pun pret pe alte lucruri si asta o sa se vada. Noi am castigat anumite lucruri, dar nu avem experienta lor. Atat Razboinicii cat si Faimosii pun mai mult pret pe razboiul psihologic, adica cearta, decat pe jocul in sine. Cu americanii nu te poti certa. Ce e mai important?! Cat nu se vor focusa sa joace cat mai bine, sa se regenereze, sa isi directioneze energia, nu o sa isi imbunatateasca jocul. Cu cat se concentreaza pe cearta, cu atat se indeparteaza de joc. Vad o distragere, o lipsa de atentie unde trebuie”, a mai spus Alex extrem de sincer.

 

Citeste mai multe despre: